Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης προκηρύσσει την πρόσληψη δύο ατόμων για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 3, «Αρχαιολογία», στο πλαίσιο του Υ/Ε 1 «Ανάπλαση δρόμων στον οικισμό Σιάτιστας Δήμου Βοΐου» της πράξης «Ανάδειξη περιηγητικών διαδρόμων στον οικισμό Σιάτιστας Δήμου Βοΐου», απολογιστικά με αυτεπιστασία.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ), που θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες για την εν λόγω προκήρυξη είναι οι ακόλουθες:
ΠΕ Αρχαιολόγων – 1 θέση
ΥΕ Εργατών – 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: [email protected], είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, Τ.Κ. 50150 Αιανή Κοζάνης, απευθύνοντάς την στην ΕΦΑ Κοζάνης (τηλ. επικοινωνίας: 2461098801).

Καταληκτική ημερομηνία

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 1 Απριλίου 2024.

Πηγή: proson.gr