“ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ” – ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Μια ακόμη χριστουγεννιάτικη παράσταση παρουσιάζει στο κοινό της Κοζάνης τα φετινά Χριστούγεννα το Πολιτιστικό Σωματείο «Κανακαιρίσοι» και ο αγαπητός στο κοινό Μανώλης Μαρκόπουλος, φέρνοντας επί σκηνής «Ένα Χριστουγεννιάτικο όνειρο», στην αίθουσα «Φίλιππος» (Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης).

“Ξεκινάμε σήμερα, το απόγευμα, στον Φίλιππο και θα παίξουμε όλο το Σαββατοκύριακο. Είναι μια παράσταση από παιδιά για παιδιά. Έχουμε συγκεντρώσει αρκετά παιδιά για την παράσταση, στην οποία συμμετέχουν και δύο μεγάλοι. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα τα όνειρα των παιδιών θέλουν να γίνουν πραγματικότητα. Αλλά και οι μεγάλοι θέλουν να γίνουν παιδιά και αυτό κάνει το Χριστουγεννιάτικο όνειρο, προσφέροντας χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία “, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Μαρκόπουλος μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα. Όσοι βρεθούν από κοντά στην παράσταση θα δουν τον Ρούντολφ, τη Χιονάτη, τα ξωτικά και τον Αη Βασίλη, περνώντας μηνύματα στα παιδιά.

Να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενισχύοντας οικονομικά άπορες οικογένειες: “Υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε και πολύ προσεκτικά, χωρίς διάθεση προσβολής, να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη. να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους και να κάνουμε κάτι για αυτούς”, ανέφερε ο ίδιος.

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 7.30 μ.μ. – Σάββατο 16/ Δεκεμβρίου 5.00 μ.μ. και 7.30 μ.μ.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 7.30 μ.μ.

 

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Β.Σ.