Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του άνοιξε ο νεαρός πυγμάχος Πολυνείκης Καλαμάρας , καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον top Έλληνα προπονητή Γρηγόρη Μάλλιο , ανήκοντας πλέον στο δυναμικό του Mallios Team Athens με στόχο αποκλειστικά καριέρα επαγγελματία πυγμάχου!

Ο Πολυνείκης έχει πίσω του μια μεγάλη πορεία στο ερασιτεχνικό μποξ με διακρίσεις, πρωταθλήματα στην χώρα μας και επιτυχίες στο εξωτερικό!

Ένας ταλαντούχος μαχητής με πολύ μεγάλες και σημαντικές εμπειρίες ως τώρα και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας χαμηλών τόνων που τον διακρίνει η ακατάπαυστη διάθεση για δουλειά. Ψηλός κοντά στο 1,90 , η κατηγορία του είναι τα super middleweights και στα αγωνιστικά του προσόντα συγκαταλέγεται η άοκνη πίεση που ασκεί στον αντίπαλο μέσα στα σχοινιά.

Πλέον το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και ο Πολυνείκης αποφάσισε, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη και του πατέρα και προπονητή του όλα αυτά τα χρόνια, του κ. Σταύρου Καλαμάρα, να κάνει το μεγάλο βήμα στο επαγγελματικό μποξ!

Γι’ αυτό τον λόγο επέλεξε τον Γρηγόρη Μάλλιο που διαθέτει τις πιο ισχυρές επαφές – διασυνδέσεις την δεδομένη στιγμή για Έλληνες πυγμάχους που θέλουν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και να αγωνιστούν με αξιώσεις στα ρινγκ της Αμερικής.

Ο Πολυνείκης Καλαμάρας, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν έπειτα από πρωτοβουλίες του ίδιου του Μάλλιου, με το άνοιγμα των συνόρων για Ευρωπαίπους πολίτες στις ΗΠΑ, θα πάει για να προπονηθεί και να τεσταριστεί σε μια πολύ ισχυρή ομάδα στις ΗΠΑ, υπο το βλέμμα κορυφαίου μάνατζερ παγκοσμίου βεληνεκούς!

Εφόσον τους πείσει με την αξία του, θα έχει την ευκαιρία να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να μείνει στις ΗΠΑ ώστε να συνεχίσει μαζί τους την καριέρα του.

ufight.gr/boxing

Ευχαριστήρια επιστολή του Πολυνείκη Καλαμάρα

Ευχαριστώ πολύ τον κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΛΛΙΟ Greg Mallios για την μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει στην επαγγελματική πυγμαχία.

Μετά από 141 αγώνες στην ερασιτεχνική πυγμαχία (66 διεθνείς και 75 Ελλάδα αήττητος στα πρωταθλήματα) ήρθε η ώρα να κάνω το μεγάλο βήμα υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου μάνατζερ κ. ΓΡΉΓΟΡΗ ΜΑΛΛΙΟ που μου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα προπονητικά κέντρα (camb) του κόσμου!Συμπαράστατης και συνοδοιπόρος σε αυτήν μου την προσπάθεια είναι ο επί σειρά ετών πρωταθλητης πυγμαχίας και ιδιοκτήτης της KERNEL security ΓΑΖΉΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ George Gazis

Πηγή:maties-staspor.blogspot.com