Η ΑΕΠ Κοζάνης, παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον και ανησυχία όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας Κοβιντ 19.

Η σημερινή, πολύ σωστή θέση, του τεχνικού της Θύελλας Σαρακηνών κ. Λεωνίδα Μπίλη (στη σελίδα MikriLiga.gr ), για αναβολή των αγώνων στη Γ Εθνική, βρίσκει απολύτως σύμφωνη την ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, που επίσης ταλαιπωρείται εδώ και εβδομάδες με πολλά κρούσματα ποδοσφαιριστών της.

Επειδή η υγεία όλων, αλλά κυρίως των νέων παιδιών, όπως είναι οι ποδοσφαιριστές, αποτελεί το ύψιστο αγαθό στην κοινωνία, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ , προτείνει επισης την αναβολή των αγώνων της Γ Εθνικής άμεσα.

Ακόμα και ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στις προπονήσεις αφού διαγνωσθούν αρνητικοί μετά την καραντίνα και υποβληθούν σε καρδιολογικό και πνευμονολογικό έλεγχο, τονίζουν συνεχώς ότι έχουν αναπνευστικά προβλήματα, αυξάνοντας έτσι τον προβληματισμό όλων μας.

Παρά το γεγονός οτι η ΑΕΠ Κοζάνης πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα, συμφωνεί απόλυτα με τις θέσεις του έμπειρου τεχνικού κ. Μπίλη και ζητά από τους υπεύθυνους να ξανασκεφτούν αν θα πρέπει όντως να διεξαχθούν άμεσα οι αγώνες ή να υπάρξει αναβολή έως ότου καλυτερεύσει η κατάσταση.