Λόγω μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού και στον δεύτερο κύκλο παραστάσεων της “ΙΚΕΤΗΡΙΑΣ” του Παναγιώτη Ρίζου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης σας ανακοινώνει την επανάληψη της παράστασης το Σάββατο 6 και Τρίτη 9 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης.

Παράταση Παραστάσεων!!
Σάββατο 6 και Τρίτη  9 Μαΐου

Κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης – Ώρα έναρξης: 9.00μ.μ.

 

Ελεύθερη είσοδος.Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλούμε κάντε την κράτησή σας στα τηλέφωνα: 24610 24062, 6987991949.

 

Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εγώ, ο ξένος» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης που έχει ως στόχο να αναδείξει θέματα διαφορετικότητας, σημαντικά κείμενα πάνω στην ιδέα του «Άλλου», να συντονιστεί με φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά θέματα της εποχής.
Η Ικετηρία δεν είναι μία θεατρική παράσταση.
Είναι ένα ταξίδι. Μία πορεία.
Οι θέσεις δεν θα είναι αναπαυτικές.
Ο χώρος δεν θα είναι πάντα ζεστός και φιλόξενος.
Οι θεατές θα μετακινούνται υπό τις οδηγίες των υπευθύνων.
Στόχος: το πέρασμα από τα σύνορα.
Από τα σύνορα του μυαλού.

Η παράσταση παίζεται στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, στο χώρο που φιλοξενήθηκαν πάνω από 400 πρόσφυγες ένα χρόνο πριν. Η Ικετηρία είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έζησαν σ’ αυτόν τον χώρο, έπαιξαν, γέλασαν, έκλαψαν, ονειρεύτηκαν. Θα τους θυμόμαστε για πάντα.
Συντελεστές:
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ελένη Δημοπούλου
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Σοφία Αντωνίου
Σκηνικός χώρος- Φωτισμοί:RichardAntony
Σύνθεση μουσικής- Ηχητικό περιβάλλον: Νίκος Βαλταδώρος
Στην παράσταση συμμετέχουν live οι μουσικοί: Νίκος Βαλταδώρος, Δημήτρης Ζαχαράκης

Παίζουν οι:
Αλεξία Αντωνιάδου, Κωνσταντίνα Βαϊνά, Ντόνα Βασιλοπούλου, Πελαγία Γιαλλουράκη, Φωτεινή Γούλκα, Φώφη Ζαγορίτου, Σόνια Κούτσιανου, Ανδρέας Κωστογλίδης, Βάια Λαμπροπούλου, Κατερίνα Μιλωνά, Τάνια Πάκου, Αργύρης Παπανικολάου, Φωτεινή Πατσιούρα, ΛόλαΤσίτσαρη, Έρη Χασιώτη

Φωτογραφίες: Σάκης Αναστασόπουλος