Η Κομισιόν θα μας τρελαίνει!!

Θεωρεί λίγα!!! τα μέτρα της κυβέρνησης, για απολιγνιτοποίηση έως το 2028 και απαιτεί ΑΜΕΣΑ, την πρόσβαση τρίτων στον λιγνίτη !! Ναι καλά ακούσατε. .

Την πρόσβαση των ιδιωτών, που δεν ήθελαν έως χθες να επενδύσουν στις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση τις παρέδιδε χωρίς κατώτατο τίμημα. Των ιδιωτών που ακολούθως απαιτούσαν το κλείσιμο τους, επειδή αυτές είναι βρώμικες, για να δουλεύουν τις δικές τους με Φυσικό αέριο.

Των ιδιωτών που τώρα ανησυχούν από το βίαιο κλείσιμο των λιγνιτικών, όπως το εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και ενόψει της διαμόρφωσης του νέου Ε.Σ.Ε.Κ., ενεργοποιούν την υπάλληλο τους Κομισιόν, για να επαναφέρουν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στον βρώμικο λιγνίτη.

Προφανώς στόχο έχουν, να απολαύσουν για καμιά δεκαριά χρόνια, τις υπεραξίες από τα ΑΔΙ, που πρέπει να παραχωρηθούν σε λιγνιτικές της ΔΕΗ, για να διασφαλισθεί η επάρκεια της τροφοδοσίας.

Βλέπετε όλοι γνωρίζουν καλά, πως χωρίς λιγνίτη τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Τελικά όταν δουλεύει η ΔΕΗ τις λιγνιτικές μονάδες, αυτές είναι ακριβές και βρώμικες, αλλά όταν τις θέλουν οι ιδιώτες είναι φθηνές και καθαρές.

Οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών θα μας τρελάνουν!!