Ο παιδότοπος «Γύρω-γύρω όλοι» και οι διατροφολόγοι Ονταμπάσογλου Γεωργία και Μπαϊρακτάρη Μαρκέλλα σας προσκαλούν στην παρουσίαση των παιχνιδιών διατροφής για παιδιά ηλικίας 4 και πάνω. Μικροί μας φίλοι σας περιμένουμε το Σάββατο 10 Ιουνίου για να γνωρίσουμε τα Φρούτα και τα Λαχανικά παίζοντας!!!

Παρέα με τους Διατροφοήρωες του Nutri Play:

🥑Τα παιδιά θα περπατήσουν στο μονοπάτι των βιταμινών, ξεχωρίζοντας τα φρούτα από τα λαχανικά.

🍊Θα μάθουν ποια είναι η καλύτερη εποχή για να τα καταναλώνουμε, γυρίζοντας τον τροχό των εποχών.

🍌Θα παίξουν το παιχνίδι του “ουράνιου τόξου», ώστε να μάθουν ότι τα οφέλη των φρούτων και των λαχανικών είναι ανάλογα με το χρώμα τους, γι’ αυτό πρέπει να τρώμε καθημερινά πολλά χρώματα, σα να τρώμε ένα ουράνιο τόξο.

🍓Και τέλος, θα παίξουν με ένα αγαπημένο παιχνίδι του nutri play, το διατροφοκουτσό, καθώς η φυσική δραστηριότητα είναι το ίδιο σημαντική με τη σωστή διατροφή.

Σας περιμένουμε!!!

🗓️Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

⏱️ 12:00 – 14:30

📍Για παιδιά 4 έως 10 ετών, χωρίς συνοδό

📍Κράτηση θέσης – πληροφορίες: 2461027430

*Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουνίου

*Έκπτωση στα αδερφάκια

*Στο τέλος της παιχνιδοπαρουσίασης θα δοθεί η δυνατότητα, σε όσους γονείς το επιθυμούν, να προμηθευτούν τα παιχνίδια “Φρουτομπερδέματα” & “Λαχανομπερδέματα”.

🥑Τα διατροφοπαιχνίδια «Φρουτομπερδέματα» και «Λαχανομπερδέματα» έχουν σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν τη θρεπτική αξία των φρούτων και των λαχανικών και μέσα από το παιχνίδι να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες.