Ελάτε μαζί μας το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις μας στην Αναρράχη Πτολεμαΐδας .

Ανοίγουμε τις πύλες μας και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τοπικές ιστορίες για τα αιθέρια έλαια, να ξεναγηθείτε στους χώρους μας, να λάβετε μέρος σε εργαστήρια και να αγοράσετε τα προϊόντα μας που καλλιεργούνται και παράγονται τοπικά.

Συμμετέχουμε με ακόμα περίπου 50 αγροκτήματα και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα στον θεσμό του #OpenFarm που σκοπό έχει να συνδέσει τον αστικό πληθυσμό με τους αγρότες στην
περιφέρεια.

To Open Farm Days είναι ένας ετήσιος θεσμός που αφορά ανοιχτά επισκέψιμα αγροκτήματα μονάδες παραγωγής τροφίμων και όχι μόνο , του δικτύου open farm , σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.

  • Δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παραγωγούς και νακατανοήσουν από πού προέρχεται το προϊόν που καταναλώνουν ως τροφή/καλλυντικό κλπ
  • Είναι ένα πέρασμα στα παρασκήνια για να γνωρίσουμε τον ζωτικό ρόλο που έχουν οι αγρότες στη φροντίδα της υπαίθρου και την βιωσιμότητα τους
    αγροοικοσυστήματος.
  • Βιώνουμε, τον πραγματικό αγροτουρισμό στην Ελλάδα και δοκιμάζουμε τοπικάπροϊόντα απευθείας από τον παραγωγό.

Χρησιμοποιήστε τα hashtag #etheleo #etheleogr #OpenFarmDays2021 & #OpenFarmDays και προσθέστε ετικέτες σε όλες τις φωτογραφίες σας.
Ανυπομονούμε πραγματικά να δούμε τις εμπειρίες σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ελπίζουμε να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Λόγω του Covid-19, οι εμπειρίες των αγροκτημάτων είναι διαφορετικές φέτος. Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Αποφεύγουμε το συνωστισμό, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους ή όπου υπάρχει συνωστισμός, πλένουμε χέρια! Παρακολουθήστε τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία που παρέχονται στο eody.gov.gr.