Ανακοίνωση Διοίκησης Φ.Σ. Εορδαϊκός- Απολογία

Μετά τη σημερινή ανακοίνωση, σχετικά με το περιστατικό το οποίο μας μεταφέρθηκε, ότι εμπλέκεται ποδοσφαιριστής της ομάδας μας σε χειροδικία εναντίον διαιτητή της ΕΠΣ Κοζάνης, καλέσαμε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή για να μας ενημερώσει με ποιον τρόπο ενεπλάκη στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε τη δική του εκδοχή ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε χειροδίκησε εναντίον του διαιτητή της ΕΠΣ Κοζάνης και ότι η αψιμαχία που προέκυψε οφείλετε σε προσωπική αντιδικία για θέματα άσχετα με το χώρο του ποδοσφαίρου.
Κατόπιν των στοιχείων που παρουσιάστηκαν, η Διοίκηση κρίνει ότι είναι αναρμόδια για το περιστατικό επειδή δεν άπτονται των δραστηριοτήτων του Σωματείου.

Το συμβάν για το Σωματείο θεωρείτε λήξαν και ο ποδοσφαιριστής έχει την ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στις δραστηριότητες του σωματείου όπως αυτές ορίζονται στο καταστατικό του.

Με προβληματισμό διαβάζουμε τις αναρτήσεις που γίνανε από μερίδα τοπικών μέσων αθλητικής ενημέρωσης, ερμηνεύοντας την αρχική μας δήλωση ότι είναι καταδικαστέα κατά του ποδοσφαιριστή που ανήκει στις τάξεις της ομάδας μας.

Η ανακοίνωση μας είναι ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ σε κάθε μορφή ΒΙΑΣ. Τα γεγονότα που μας παρουσιάστηκαν ενέπλεκαν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και όπως αναφέραμε είναι ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ από όπου και αν προέρχονται.

Δεν αποδεχτήκαμε ότι όσα μας μεταφέρθηκαν είναι αληθή, για αυτό άλλωστε υπάρχει και η διαδικασία της απολογίας των μελών/ αθλητών που ανήκουν στις τάξεις του Σωματείου.

Θα παρακαλούσαμε να διορθωθεί η ερμηνεία των μέσων μαζικής ενημέρωσης αθλητικού περιεχόμενου σχετικά με τη θέση του σωματείου στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Για τις προσωπικές διαφορές εμπλεκόμενων μερών που δεν σχετίζονται με τη δραστηριότητα του Σωματείου, αρμόδιοι να αποφασίζουν είναι οι ίδιοι ή τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Ο Φ.Σ. Εορδαϊκός, είναι ΕΝΑΝΤΙΑ σε κάθε μορφή ΒΙΑΣ και σε γεγονότα τα οποία δυσφημούν το ποδόσφαιρο.

Πηγή: Φ.Σ. Εορδαϊκός Ακαδημία Ποδοσφαίρου