Χρήστος Ελευθερίου στο Μανώλη Στεργίου: Να φέρετε από αλλού νερό – Τα συμφέροντα δεν επιτρέπουν την αξιοποίηση του δάσους της Ελάτης

Ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, αρμόδιος σε θέματα κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο αμφιθέατρο της  ΖΕΠ σε σύσκεψη   με τους Δήμους της Περιφέρειας που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Για ζητήματα αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας και κτιρίων ζήτησε από τους δημάρχους επιστολή με κοστολόγηση όλων των απαραίτητων εργασιών για να καλυφθούν τα έξοδα από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος Βελβεντού έθεσε το θέμα του αποκλεισμένου καταφυγίου, αλλά και του νερού,έ να έργο 1,4 εκ ευρώ. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου λέγοντας “να φέρουμε από αλλού νερό”. 130.000 ζητά ο δήμος Βελβεντού για την τελευταία θεομηνία. Ο Υφυπουργός τόνισε ότι τα χρήματα θα έρθουν στην περιφέρεια για το δρόμο για να υλοποιήσει η ίδια το έργο. Ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του δάσους της Ελάτης και τα συμφέροντα που δεν αφήνουν την σωστή διαχείρισή του.

Ι.Π.