Από την επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής και με πρωτοβουλία του βουλευτή της Π.Ε Κοζάνης κυρίου Στάθη Κωνσταντινίδη ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής λάβαμε πρόσκληση να παραστεί ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 16.00 στην αίθουσα 223 της Βουλής. Θέμα ημερησίας διάταξης η ενημέρωση της επιτροπής από προσφυγικούς και πολιτιστικούς συλλόγους με αφορμή την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Ως πρόεδρος του Συνδέσμου και με το μέλος του Δ.Σ Φώτη Τζήμο εκπροσωπήσαμε τον Σύνδεσμο. Έγινε εκ μέρους μου μια πλήρης ενημέρωση των μελών της επιτροπής για την Ιστορία τα έργα και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου .

Θέλω να ευχαριστήσω για την πρόσκληση τον Βουλευτή κύριο Στάθη Κωνσταντινίδη τους παρευρισκόμενους Υπουργό Κύριο Μιχάλη Παπαδόπουλο και τους βουλευτές κυρίες Βριζιδου Βίκυ και Βέτα Καλλιόπη που με την παρουσία έδειξαν το έντονο ενδιαφέρον τους στην προβολή του σπουδαίου έργου που επιτελούν όλοι οι πολιτιστικοί φορεις του τόπου μας.

Η ξενάγησή στους χώρους της Βουλής ήταν μια μοναδική εμπειρία.