Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας « Ο Προφήτης Ηλίας» στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων – Μελών του,  θα συμμετέχει σε συνεργασία με το  Επιμελητήριο Κοζάνης στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής από ικανοποιητικό αριθμό μελών του.

Η 82η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει ειδικά φέτος ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφενός «Τιμώμενη» χώρα θα είναι η Κίνα, αφετέρου θα υποστηριχτεί από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, που θα επιφέρει αύξηση της προσέλευσης επισκεπτών. Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών πέρυσι ανήρθε στις 220.000 από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης, η διοργανωτική εμπειρία της ΔΕΘ – HELEXPO εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων – υπηρεσιών τους, ενώ το παράλληλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων επιχειρηματικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που θα πλαισιώσει την Έκθεση, θα συμβάλλει  στην καλύτερη επίτευξη των στόχων της.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας « Ο Προφήτης Ηλίας» καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, καλώντας στα Γραφεία του Συνδέσμου στο τηλ. 24650 21164 ή στο τηλ. του Προέδρου κ. ΠΑΠΑ 6942557700

 

Ο Πρόεδρος

Παπάς Σωτήρης