Στη Σιέρρα Νεβάδα και τα Ανδαλουσιανά μονοπάτια του Ultra Sierra Nevada… θα βρεθεί το τριήμερο 9-10 και 11 Απριλίου 2021 ο Σιατιστινός Δημήτρης Σελέτης!

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η αγωνιστική επάνοδος του «βασιλιά» των μονοπατιών στους ορεινούς αγώνες της χώρας μας, Δημήτρη Σελέτη, ο οποίος θυμίζουμε, άφησε το αγωνιστικά «ένδοξο» 2019 με μια καταπληκτική εμφάνιση στον Olympus Marathon, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του και επιτυγχάνοντας (σε 4:36:05) την καλύτερη ελληνική επίδοση όλων των εποχών! Aν και η τελευταία αγωνιστική εμφάνιση του πρωταθλητή της Kasimis Training, το «ζοφερό» 2020 ήταν στην Παλαιόχωρα Χανίων στον 3ο Κροκόδειλος Trail, όπου στέφθηκε “Κροκοδειλάκιας trail runner”, έφτασε η ώρα ώστε να τον δούμε και πάλι αντιμέτωπο με ελίτ αθλητές του παγκόσμιου ορεινού τρεξίματος, όπως τον Pablo Baison, τον Ισπανό νικητή του 2019 και άλλους.

Ο «El Caballo» Σελέτης θα οδηγήσει το ελληνικό “άρμα” στη διαδρομή Trail των 62 χιλιομέτρων με υψομετρική διαφορά +3.750μ. και -2650μ., που θα έχει εκκίνηση στις 6 το πρωί (ώρα Ισπανίας) του Σαββάτου 10 Απριλίου από το Beas της Γρανάδα. Το χρονικό όριο τερματισμού που δίνει η διοργάνωση στους 450 αθλητές είναι 15 ώρες, για να τρέξουν στο μοναδικό σκηνικό που προσφέρουν τα επιβλητικά βουνά της Sierra Nevada, αναφέρει το irunmag.gr.

Στον ίδιο αγώνα θα συμμετεχουν και ο “El Padre” Σάκης Δασκαλόπουλος και αθλητής του Δημήτρη Κασίμη, Φώτης Ζησιμόπουλος.

Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους τους Έλληνες που θα συμμετέχουν στον μεγάλο αγώνα Ultra Sierra Nevada!

με πληροφορίες irunmag.gr

Το είδαμε στο siatista-info.com