Υλικά
300 γρ. Μασκαρπονε
400 γρ. Κρέμα γάλακτος
200 γρ. Ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
1 σφηνάκι αμαρετο
40 σαβαγιάρ
Χυμό φράουλας
200 γρ. Φράουλες

Εκτέλεση

Πολτοποιουμε τις φράουλες με την βοήθεια ενός πιμερ.
Χτυπάμε την κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια.
Μολις πήξει βάζουμε και το μασκαρπονε, το αμαρετο και ξαναχτυπαμε.
Προσθέτουμε και τον πολτό απο φράουλες και ανακατεύουμε.
Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο χυμό ελάχιστα και στρώνουμε σε ένα ταψί. Από πάνω βάζουμε την κρέμα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
Γαρνίρουμε με φρέσκιες κομμένες φράουλες…