Στη δράση Let’s do it Greece 2019 συμμετείχε , όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Εορδαίας την 7η Απριλίου 2019. Η δράση είχε ως στόχο τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό των χώρων της Πόλης όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Εορδαίας , η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος , το Τμήμα Ανακύκλωσης και η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαϊδας προχώρησαν εφέτος στον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου του Πνευματικού Κέντρου της Πόλης της Πτολεμαϊδας , με τη συμμετοχή μαθητών , συλλόγων και εθελοντών της Εορδαίας.

Ήταν μία ακόμα περιβαλλοντική δράση , με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε τον τόπο που ζούμε καθαρό» , η οποία στέφθηκε με επιτυχία , ενώ ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Πολυχρονίδης, ,η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαϊδας Αναστασία Μωϋσιάδου και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοσμάς Σιδηρόπουλος ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες , ανανεώνοντας το «ραντεβού» τους για το 2020 και την επόμενη ανάλογη πρωτοβουλία.