Στις 5, 6 & 7 Απριλίου ως αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας, παρευρέθηκα στο κορυφαίο συνέδριο Future of Retail 2024 καθώς και στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το συνέδριο Future of Retail της ΕΣΕΕ, αυτή τη φορά στον χώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Η έναρξη του συνεδρίου έγινε από τον φίλο Γιώργο Καρανίκα – Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, με πολύ σημαντικές όπως πάντα τοποθετήσεις στην ομιλία του.

Σημαντική επίσης η ομιλία από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, όπου ανέφερε ότι η ακρίβεια υπονομεύει την καθημερινότητα του λαού και δείχνει πως η οικονομία δεν είναι ανθεκτική.

Εκεί συνάντησα και άκουσα τον εξαίρετο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, μίλησε με προτάσεις και σκέψεις για τον επιχειρηματικό κόσμο με κύριο γνώμονα τους πολίτες, αλλάζοντας το βιοτικό επίπεδο και την εξυπηρέτηση προς το καλύτερο, για μια καλύτερη κοινωνία, μια κοινωνία των πολιτών.

Ακολούθησε στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, όπου αναφέρθηκαν οι κύριοι προβληματισμοί των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τους εξαίρετους φίλους και συναδέλφους, τον Νεκτάριο Ελμάλογλου – Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας και τον Κώστα Δημάδη – Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ.