«Σε κάθε δύσκολη στιγμή, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ βασιζόταν πάντα στους φίλους του. Και, δικαιωματικά, πιστεύει ότι έχει τους καλύτερους φίλους του κόσμου!»

Η φράση αυτή ανήκει σε μία από τις καλύτερες φίλες μας, τη Μάτα Μαρινίδου, που την έγραψε με στόχο να συνεισφέρει στο έργο μας και λόγω της μεγάλης της αγάπης για τα ζώα. Με απέραντη θλίψη σήμερα ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ την αποχαιρετά.

Η Μάτα υπήρξε για εμάς συνεργάτιδα, εθελόντρια και μαχήτρια της ζωής. Προσέφερε γενναιόδωρα τις υπηρεσίες της στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ σε μία δύσκολη περίοδο. Χάρη στην οξυδέρκεια, την αφοσίωση, το αστείρευτο ταλέντο της και την αγάπη της για τα ζώα και το περιβάλλον βοήθησε στο μέγιστο την οργάνωση. Εργάστηκε, πίστεψε και παθιάστηκε με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και όλα αυτά αφιλοκερδώς.

Όσοι είχαμε την τύχη να τη γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί της ήμασταν πολύ τυχεροί. Προς τιμήν της δώσαμε το όνομά της σε ένα από τα μικρά ορφανά ζαρκάδια που φροντίζει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Μάτα, δυστυχώς μας άφησες πολύ νωρίς. Δεν θα σε ξεχάσουμε όμως ποτέ. Θα υπάρχεις πάντα στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, δίπλα στα ζώα που τόσο αγαπούσες, και πάντα στις καρδιές μας.

Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους και στους αγαπημένους της.