Ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας ανακοινώνει ότι ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει στην συνέντευξη τύπου των αγροτικών συλλόγων της Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 6/9 στην ΔΕΘ.

Συνάδελφοι

Είναι επιτακτική ανάγκη σ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για την γεωργία και την κτηνοτροφία, μεθοδικά να κάνουμε γνωστό και να αγωνιστούμε για το αγροτικό ζήτημα έτσι όπως το βιώνουμε , να συμπαραταχθούμε με όλες τις κοινωνικές ομάδες που κι αυτές υποφέρουν από την βάναυση προσβολή του δικαιώματος σε μια καλύτερη ζωή, και να παλέψουμε για ένα δικαιότερο μέλλον που θα μας δίνει τις προοπτικές της ελπίδας και της προκοπής.

Η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα οδηγεί στον αφανισμό ένα μεγάλο μέρος της κτηνοτροφίας και της γεωργίας γενικότερα.

Οι υψηλές τιμές των ζωοτροφών τα καύσιμα, το ηλεκτρικό, τα αγροτικά εφόδια , η φορολόγηση, οι σκληροί όροι διαβίωσης στην ύπαιθρο αφ ενός , οι χαμηλές τιμές των προϊόντων, η καταλήστευση του μικρού αγροτικού εισοδήματος από καρτέλ και επιτήδειους αφ εταίρου, δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο.

Η μόνη μας λύση πλέον είναι η δυναμική μας απάντηση!

Η αρχή λοιπόν γίνεται από την Θεσσαλονίκη .

Να είμαστε όλοι παρόντες στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 10/9 στις 6.00 το απόγευμα στην πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ.

Με τιμή το Δ.Σ.