Ο δήμος Σερβίων ανακοίνωσε την πρόσληψη, µε σύβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόµων για την καθαριότητα σχολικών µονάδων και συγκεκριμένα, 4 θέσεις μερικής απασχόλησης και 4 πλήρους.

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν µόνο την συνηµµένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]. Η αίτηση συµµετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εµφανίζεται υπογεγραµµένη, µε φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιµες ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος. Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόµο εξαιρετέα (δηµόσια αργία ή µη εργάσιµη) τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Κατάταξη υποψηφίων

Αφού η υπηρεσία επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, σύµφωνα µε τα βαθµολογούµενα κριτήρια που επικαλείται κάθε υποψήφιος, τους κατατάσσει βάσει των κριτηρίων. Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου, πραγµατοποιείται ως εξής:
1. Πρώτα απ΄ όλα οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης για τις θέσεις µε βάση τη βαθµολογία που συγκεντρώνουν στα βαθµολογούµενα κριτήρια (εµπειρία αριθµός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία, αριθµός ανήλικων τέκνων, µονογονεϊκές οικογένειες, αναπηρία, ηλικία)
2. Στην περίπτωση ισοβαθµίας υποψηφίων στη συνολική βαθµολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες µονάδες στο πρώτο βαθµολογούµενο κριτήριο (χρόνος εµπειρίας) και, αν αυτές συµπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες µονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθµός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής.

Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά µεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται µε δηµόσια κλήρωση