Ο παρά φύση βιασμός της ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον δεδομένος είτε πριν από τηνεμφάνιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης είτε και κατά την διάρκεια αυτής. Οι μεταμορφώσειςτου γνωστού για όλους μας δημοκρατικού πολιτεύματος έχουν κάνει τον Έλληνα πολίτη ναπιστεύει ότι επιλέγει ο ίδιος τα πολιτικά πρόσωπα που θέλει για να τον αντιπροσωπεύσουν στοελληνικό κοινοβούλιο. Απλά δεν έχουμε καταλάβει, ότι διανύουμε τα χρόνια, που τον πολιτικότον καλύπτει ο μανδύας του ψευτο γκρικ σελεμπριτι! Με όλη την έξαρση της υποκρισίας και ταδήθεν που τολμούν να εκφράζουν στα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, με ακραίαπαραδείγματα δηλώσεων οι Πολάκηδες και Γιακουμάτοι, για την κατάσταση των Ελλήνωνπολιτών, υποδύοντας τους αρρενωπούς οικογενειάρχες στους ψευτοπολιτικούς υψηλούς κύκλουςτων Αθηνών.

Και μιας και αναφερθήκαμε για τον κ. Πολάκη, όπου πρόσφατα γέννησε η ξαδέρφη του ένατριών κιλών αγοράκι, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Μέχρι και η μαγείρισσα με τηνκουτάλα της, χάρηκε που πήρε μέρος στην γέννα, αντικαθιστώντας τον μελλοντικό γυναικολόγοπου αναμένουμε την πρόσληψη του. Σα να μην έφθανε αυτό(!), τους ζήτησαν από το νοσοκομείοκουβέρτα για το μωρό, πάνες, γάλα, πετσέτες, γάζες, παυσίπονα και μία ΚΑΡΕΚΛΑ….είναιευχαριστημένοι για τους διορισμούς οι δεινόσαυροι της Αθήνας και τα πιράνχας τηςΘεσσαλονίκης κύριε Υπουργέ ακούστηκε από τον διάδρομο του Νοσοκομείου..

Σσσσσσςςςςς!!!! Σιγά μην μας ακούσει ο Υπουργός γιατί ένα πράγμα δεν μπορεί: Τα ψέματα!!!

Και εκεί που λες ατυχές το παράδειγμα, θυμάσαι τις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας κ.Ζουράρι, για “το γκέι ρουφηχτό φιλί του μαύρου που δεν ξέχασε ποτέ”, την “εμμονή” του με τηνΒ. Πατουλίδου και ιδιαιτέρως για τα οπίσθια της και να σου λέει ότι “τι έγινε αν χάσουμε καιμερικά νησιά;” Μα τίποτα αγαπητέ Υφυπουργέ, τώρα που έχουμε και διπλή την Μυτιλήνη καιτην Λέσβο μπορούμε να δώσουμε την μία εξ΄ αυτών και να μας μείνει η δεύτερη! Τάδε ΈφηΖουράρις. Σας παρακαλώ, ο Ζουράρις και η σουρεάλ παρέα των “πυρίκαυστων” έχουν βαλθεί ναμας τρελάνουν! Τα διαβατήρια και να φύγουμε από την χώρα και άμεσα, όλοι ανεξαρτήτως!!!!

Τι να πεις γι΄ αυτήν την λυγερόκορμη φυσιογνωμία. Μα φυσικά, για τον κ. Γιακουμάτο πουδήλωσε ότι “η ομοφυλοφιλία είναι μεταδοτική αρρώστια”….

Αρχικά γεννήθηκε η ιδέα του Plan A, B,……. X, Ψ και Ωμέγα….και μετά δημιουργήθηκε τοσύμπαν!

Στην υγειά των ψηφοφόρων του κ. Γιακουμάτου. Να τον χαίρεστε!!!Να σας ζήσει το “προϊόν”ανοησίας. Διότι περί ανόητων δηλώσεων μιλάμε καθώς δεν αξίζει ούτε καν να το σχολιάσουμε

Και ένας πόλεμος γεννήθηκε μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης, σαν το παραλήρημα τουΜαδούρο, ο οποίος έχανε το τιμόνι της διακυβέρνησης από τα χέρια του εγκλωβισμένος μέσα σεσενάρια συνωμοσίας και αόριστες κραυγές και διαδικτυακές δηλώσεις! Δουλεύουν αργά,μεθοδικά οι κύριοι, με κύριο στόχο να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε φορέα εξουσίαςαλλά και τη διά βίου εγκατάσταση τους στα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής; Ή μήπως θέλουννα αποκτήσουν την στήριξη συγκεκριμένων υψηλών κύκλων ώστε στην περίπτωση των χαμένων εκλογών η κάθε πλευρά να αποτελέσει κόμμα εξουσίας; Πιο λίγοι είναι αυτοί που σταπολιτικά πηγαδάκια με φρέντο καπουτσίνο στο τραπέζι και Marlboro lights των 4 ευρώ νασυνοδεύει την στεναχώρια τους, αναφέρουν ότι απλώς κάνουν αυτό που είναι κάθε φοράαπαραίτητο ώστε να “γίνει το δικό τους” χωρίς δείγμα ηθικών φραγμών και συνεχίζουναμέριμνοι τον καφέ τους!!!

Από την μία πλευρά η πολιτική τους κουλτούρα να μην τους επιτρέπει να φιλελευθεροκυλήσουνοι μεν ή να σοσιαλοφιλοσοφήσουν οι δε κι απ΄ την άλλη να γίνεται παράκαμψη του ΕΣΡ, κατάπαράβαση του αρ. 15 του Συντάγματος ως προς την διαδικασία αδειοδότησης. Και τι να σκεφτείκανείς; Ότι θέλει η Αριστερά του λαού να ελέγξει το μιντιακό τοπίο;;; Προς θεού ποιος θα κρίνειτο θράσος των Υπουργών με κεφαλή τον Πρωθυπουργό για την αμφισβήτηση της δικαιοσύνηςπου επέβαλε το ΣΤΕ; Ποιός άλλωστε θέλει να επιστρέψει η Δεξιά φιλελεύθερη παρουσίακουνώντας το χέρι πάνω κάτω ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι;

Περσινά ξινά σταφύλια λέει ο Κώστας από το Τσοτύλι, που όλη μέρα έβριζε για την κατάντιατου Δημόσιου τομέα και των επιδομάτων που δεν δικαιούται, απλά ήταν φαν του Αλέξη στιςεκλογές και ένιωσε προδομένος από την ανύπαρκτη πολιτική του συνείδηση για τον λαό.Προφανώς και δεν ισχύουν τα παραπάνω που έχουμε αναφερθεί, διότι το έως τώρα σχέδιο τουςδείχνει ξεκάθαρα ότι απλά δεν έχουν μακροπρόθεσμα σχέδια. Ότι αποφάσεις έχουν ληφθεί,είναι βραχυπρόθεσμες. Δεν δίστασαν να “αυτοκτονήσουν” πολιτικά προκαλώντας καίρια βλάβηστην ματωμένη ελληνική οικονομία για να αποκομίσουν προσωρινά επικοινωνιακά οφέληαψηφώντας τον ελληνικό λαό .

Και γράφεις, γράφεις και τελειωμό δεν έχει η λίστα..

Τι να πει κανείς όταν πίνει αμέριμνος τον καφέ του σκεπτόμενος για τους ψευτοηθοποιούςπολιτικούς της τρύπιας πολιτικής που πράττουν, πάνω στο κουφάρι της τότε δραχμούλας. Καιτην ώρα που κάνει ζάπινγκ ακούει ο αμέριμνος πολίτης, υποψιασμένος πλέον, να ουρλιάζει σετηλεοπτικό πάνελ αποκαλώντας κατακάθι τον συνομιλητή του…

Ο λόγος φυσικά για τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Κι όπως λέει ένα φίλος “Μη προσπαθείς ποτέ σε έναν βάτραχο του ποταμού να του εξηγήσεις τιείναι ο ωκεανός, δεν θα το καταλάβει ποτέ!!!!

Άλλωστε, αν υπήρχε εξ αρχής σαφής στοχοθεσία το πιθανότερο είναι ότι πολλές από τις παιδαριώδεις προχειρότητες που τους ξεμπρόστιασαν στα μάτια της κοινής γνώμης θα είχαναποφευχθεί