Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και κάθε νυφούλα θέλει να νιώθει και να είναι πανέμορφη την ημέρα του γάμου της! Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα, λένε οι ειδικοί, ωστόσο υπάρχουν κάποια μυστικά ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσει στο δρόμο για το μυστήριο!

Μιλήσαμε με την κομμώτρια Μαίρη Γεωργανάκη από το HAIR στην Κοζάνη και μας έδωσε τα μυστικά ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσει κάθε νύφη. Το ειδικό χρονικό διάστημα είναι μια εβδομάδα πριν το μυστήριο, ενώ φυσικά οι θεραπείες προσαρμόζονται ανάλογα στις ανάγκες της κάθε τρίχας, οπότε και ακολουθείτε το ανάλογο πρόγραμμα θεραπείας!

Νούμερο ένα επιλογή είναι η θεραπεία με κερατίνη (keratin fillers), που προσφέρει υγεία, ενδυμάτωση στην τρίχα, την κάνει να μη σπάει και φθείρεται! Προσφέρει ένα βαθύ καθαρισμό και προετοιμάζει τη δομή της τρίχας για τη μεταγενέστερη προετοιμασία που θα γίνει στην κεφαλή της νύφης!

Ακολουθεί η θεραπεία Olaplex, που “γεμίζει” τα μαλλιά, χοντραίνει την τρίχα και κάνει την κόμμωση να φαίνεται πιο λαμπερή! Το αποτέλεσμα είναι πιο ομοιόμορφο και τα μαλλιά είναι πιο εντυπωσιακά και λαμπερά!

Όλες οι θεραπείες εφαρμόζονται στο κομμωτήριο, πρότερα του νυφικού χτενίσματος, αφού έχει γίνει ήδη η επιλογή του χρώματος μαλλιών (διαδικασία όπου συνίσταται να γίνει τον τελευταίο μήνα). Οι θεραπείες που γίνονται την τελευταία εβδομάδα πριν το νυφικό χτένισμα ενδυναμώνουν το χτένισμα και το αναδεικνύουν!

Όσο για τα χτενίσματα που προτιμούν οι μέλλουσες νύφες, αυτά είναι συνήθως ανάλαφρα λουκ για πιο φυσικό, ρομαντικό αποτέλεσμα. Φυσικά η κάθε νυφική κόμμωση συνδυάζεται με το νυφικό και το στυλ της νύφης, για ένα αποτέλεσμα που θα την αποζημιώσει απόλυτα!