Και πάλι γεια σας!

Είπα στον Γκούφη να πάρει ρεπό, τη στιγμή που ελάχιστοι αγώνες γίνονται. Εκείνος αρνήθηκε και μου εξήγησε γιατί. Μου είπε ότι η παγκόσμια καραντίνα είναι ένα σωστό μέτρο που πρέπει όλοι αγόγγυστα να το σεβαστούμε. Το θέμα είναι πώς ο καθένας μας το αντιμετωπίζει. Εκεί θα φανεί ο χαρακτήρας του καθενός. Ο Γκούφη, κάνοντας αυτή τη σκέψη, αποφάσισε να συνεχίσει. Μοιάζει μάταιο ή χωρίς περιεχόμενο. Αλλά με τη αστεία παρουσία του θέλει να μας υπενθυμίσει ότι καλό είναι να κοιτάμε στο μετά κι όχι στο τώρα. Γιατί κάποτε τα παιχνίδια θα ξαναρχίσουν κι ο Γκούφη θέλει να έχει στη μνήμη του το πώς πέρασε από αυτή τη στενωπό. Πάντως όχι σωπαίνοντας στο καβούκι του.

Απολογισμός

Ο Γκούφη θριάμβευσε!!! Πέτυχε 1/1, γιατί οι Νιούκαστλ Τζέτς θριάμβευσαν στην Αυστραλία με απόδοση 2.80. Σε ότι αφορά τα fun bets εκεί επικρατεί σύγχυση. Ο Γκούφη κατάφερε να διαπιστώσει ότι έγινε μόνο ένα από τα τρία ματς. Στο μικροσκοπικό Μπουρούντι η θρυλική Λε Λιέρ έχασε και μαζί της έχασε κι ο Γκούφη. Τα άλλα δύο ματς αγνοούνται. Όχι, παίζουμε….

Οι προβλέψεις

Η Λευκορωσία, δίπλα στις Βαλτικές χώρες, για ανεξήγητους λόγους, δεν έχει τον ιό και συνεχίζει το πρωτάθλημα της. Από εκεί ο σοβαρός Γκούφη θα προτείνει τρία ματς. Αλλά ο αστείος Γκούφη έχει ένα fun bet, σε έναν αγώνα που εξασφαλισμένα θα γίνει. Υπ’ όψη η Λευκορωσία είναι η μόνη χώρα της ευρύτερης Ευρώπης που διατηρεί τη θανατική καταδίκη. Προσοχή λοιπόν πώς θα παίξετε…

• Στις 12 το μεσημέρι Σάββατο η Δυναμό Μπρεστ θα θριαμβεύσει επί της Σλατσκ και θα φτάσει πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Απόδοση 1.55

• Στις 16.00, πάλι το Σάββατο, έχουμε το ντέρμπι του Μίνσκ. Η Ντιναμό είναι καλύτερη από την ομώνυμη ομάδα και θα νικήσει με απόδοση 2.20.

• Την Κυριακή στις 14.00 η τρομερή Ίσλοχ θα καταβάλει την ασθενική Σμολεβίτσι με απόδοση 1.87.

• Και τώρα πάμε στο fun bet. Η Σλάβια Μοζίρ δεν θα χάσει από τη μεγάλη Μπάτε. Τελευταία φορά είχε νικήσει το 2016. 4 χρόνια δεν είναι αρκετά για να επανέλθει; Η νίκη της Σλάβια δίνει 7.10 και η ισοπαλία 4.55.

Και μέχρι την άλλη Παρασκευή

Για πάντα Γκούφη!!!