Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος και ο Σύλλογος του Φανού της Σκ’ρκας, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σας προσκαλούν στη μουσική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν, με τίτλο: Οι παρέες τραγουδούν ακόμα…

Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν, στο αγαπημένο μας στέκι, θα μας υποδεχθεί η 30μελής χορωδία και το μουσικό τμήμα του φανού της Σκ’ρκας, υπό την επιμέλεια της Κλαίρης Τζουρά που θα είναι στο πιάνο και θα συνοδεύεται από ακορντεόν και κιθάρα. Στη μεγάλη παρέα που θα μας συμπεριλαμβάνει θα ακούσουμε τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, που όλοι μαζί θα τα σιγοτραγουδήσουμε. Θα είναι τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και η βραδιά θα κλείσει με κοζανίτικα κάλαντα καθώς και κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Σας καλούμε κατά την είσοδό σας, που θα είναι ελεύθερη, να προσκομίσετε για το «Κοινωνικό μας Παντοπωλείο» τρόφιμα μακράς διάρκειας και κυρίως λάδι, ζάχαρη, ρύζι, γάλα εβαπορέ, για να υποστηριχθεί η κοινωνική μας δράση, αυτή της παράδοσης, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, 120 δεμάτων σε ισάριθμες οικογένειες για το γιορτινό τους τραπέζι.

Σας περιμένουμε όλους αυτή την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:00 το βράδυ,  στο στέκι του Συλλόγου.

Οι συνδιοργανωτές
Φιλοπρόοδος Σύλλογος – Σύλλογος Φανού Σκ’ρκας