Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 4ου Διαγωνισμού Στατιστικής που διοργανώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας (ΕΛΣΤΑΤ) για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση που είναι ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός στη Στατιστική (Eurostat).Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η πρόκριση των δύο μαθητριών του σχολείου μας, Μαρίας Νικολιά και Αναστασίας Παπαδοπούλου, οι οποίες, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, κατάφεραν να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής και να μας κάνουν όλους περήφανους.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου συγχαίρουν θερμά τις δύο μαθήτριες και τους εύχονται καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού. Ευχόμαστε να είναι πάντα στη ζωή τους τόσο δημιουργικές και να συνεχίζουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους με την υπομονή, επιμονή και άοκνη προσπάθεια που τις διακρίνει.

Θέλουμε παράλληλα να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φορείς του τόπου μας και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον αγώνα των κοριτσιών μας, στήριξε την προσπάθειά τους και συνέβαλλε καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου της συμμετοχής τους στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό.

Πηγή: 4gym-ptolem.koz.sch.gr