Με χθεσινή ανάρτησή του ο δήμαρχος Σερβίων, ενημερώνει τους πολίτες για το έργο των ασφαλτοστρώσεων της αγροτικής οδοποιίας στον κάμπο των Σερβίων. Λογικό ως ένα βαθμό και πολιτικά αποδεκτό.
Δεν παρέλειψε όμως να ρίξει το δηλητήριό του προς την αντιπολίτευση, για δήθεν προσπάθεια καθυστέρησης του έργου από πλευράς αντιπολίτευσης.

Το έργο στο οποίο αναφέρεται ο δήμαρχος, περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις στην αγροτική οδοποιία μόνο στον κάμπο Σερβίων (τον κάμπο του ΤΟΕΒ Σερβίων) μήκους 14 χιλιομέτρων περίπου και προϋπολογισμού περίπου 2,0 εκ. ευρώ.
Έχουν αποκλειστεί όλα τα υπόλοιπα χωριά του δήμου από Προσήλιο, Πολύρραχο, Τριγωνικό, Μεταξάς, το Λιβαδερό, τα Καμβούνια, καθώς επίσης και τα χωριά της βόρειας πλευράς της λίμνης Πολυφύτου, παρά τις δικές μας εισηγήσεις να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή και να συμπεριληφθούν και τα χωριά αυτά.

Καμιά καθυστέρηση δεν υπήρξε από την αντιπολίτευση στην εξέλιξη του έργου.
Το έργο έγινε με τις ψήφους της αντιπολίτευσης. Χωρίς την σύμφωνη γνώμη της κανένα έργο δεν θα προχωρούσε. Η δημοτική αρχή είναι ισχνή μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και τίποτα δεν θα προχωρούσε αν η αντιπολίτευση δεν έβαζε πλάτη.

Οι ενστάσεις και οι καταγγελίες μας υπήρξαν ακριβώς λόγω της άδικης τοποθέτησης ολόκληρου του κονδυλίου μόνο στον κάμπο των Σερβίων, αποκλείοντας όλα τα χωριά, που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Είναι άδικο, μεροληπτικό και δείχνει ότι ο δήμαρχος είναι δήμαρχος μόνο των Σερβίων και όχι ολόκληρου του δήμου.
Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και θα απαντήσουν δεόντως στις επόμενες εκλογές.

Υ.Γ. Αντίστοιχο έργο εκτελεί και ο δήμος Βελβεντού προϋπολογισμού περίπου 3,0 εκ. ευρώ σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις 7.000 στρεμμάτων, σε αντίθεση με τον δήμο Σερβίων που εκτελεί το ίδιο έργο προϋπολογισμού 2,0 εκ. ευρώ περίπου σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις πάνω από 80.000 στρέμματα.
Προς τι λοιπόν η κομπορρημοσύνη;