ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα η ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του ΔΑΚ, και συγκεκριμένα στον χώρο που βρίσκονται οι υπαίθριες μπασκέτες. Στόχος είναι να αλλάξει ο χώρος και να γίνει ποιο φιλικός προς το νεανικό κοινό.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης: “Από σήμερα ξεκινήσαμε την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου των μπασκετών του ΔΑΚ , ένα αρκετά μεγάλο έργο . Πρόκειται να γίνει μια ασφαλτόστρωση στο χώρο, με τις απαραίτητες διαγραμμίσεις , κάποιες αλλαγές στα ταμπλό που είναι σε τραγική κατάσταση, σύμφωνα με τον ίδιο . Θα φύγει ο φράκτης περιμετρικά, και κάποιες εργασίες που είναι να γίνουν στο κολυμβητήριο.  Προσπαθούμε να δώσουμε μια διαφορετική όψη στον χώρο , να αρχίσουν τα παιδιά να μπορούν να αθληθούν στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου του μπάσκετ στο ΔΑΚ, να γίνει λίγο ποιο οικείος ο χώρος, γιατί η εικόνα τώρα είναι αποκρουστική. Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό η ανάπλαση στις μπασκέτες του ΔΑΚ, ώστε να είναι ο χώρος πιο κοντά στα παιδιά, Ο χώρος είναι δύσκολα προσβάσιμος, τα ταμπλό είναι σπασμένα, λιμνάζουν νερά και ο χώρος δεν ήταν κατάλληλος”, κατέληξε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το κατά πόσο υπάρχουν σκέψεις για εργασίες στο στρατιωτικό, ο κ. Ιωαννίδης απάντησε πως δεν υπάρχει κάτι νεώτερο, γιατί μάλιστα προτού γίνονται οι όποιες ενέργειες στο εν λόγω γήπεδο, πρέπει να λαμβάνονται εγκρίσεις από τον Στρατό.

Καθυστερήσεις στο έργο για το κολυμβητήριο

Σε ό,τι αφορά το κολυμβητήριο, χρειάζεται να γίνουν έργα συντήρησης, αλλά λόγω ένστασης που έγινε από μειοδότη στο διαγωνισμό, αυτά καθυστέρησαν. ” Το κολυμβητήριο λειτουργεί πολλά χρόνια  και χρειάζεται συντήρηση, αφήνοντας κατάλοιπα χρόνων. Λόγω της ένστασης που έχει γίνει στον διαγωνισμό, έχει καθυστερήσει το έργο, ωστόσο ο ίδιος ελπίζει ότι θα λυθεί το πρόβλημα αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα συζητήσουμε με τον εργολάβο, επειδή ακόμη δεν έχουμε νέα για  την ένσταση, ίσως τα έργα μετατεθούν για τον Δεκέμβριο, στις διακοπές Χριστουγέννων. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε σύντομα χρονοδιάγραμμα έναρξης κολυμβητηρίου. Κάθε χρόνο οφείλουμε να κάνουμε κάτι για να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην πόλη, η οποία το χρειάζεται. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο διαφυγής από αυτό, να μπορέσουμε να φέρουμε κόσμο στα γήπεδα”, κατέληξε.

 

Β.Σ.