– Το γεγονός ότι τα πρόστιμα επιβλήθηκαν από «αρμόδια όργανα της πολιτείας»δεν έχει καμία σημασία για τον δημότη,που σε δύσκολους καιρούς, είναι εκείνος που θα πληρώσει την παράβαση που έκανε και όχι αυτοί που δεν προέβλεψαν χώρους στάθμευσης,γύρω από μια αίθουσα συνάθροισης κοινού!

-Η αστυνομία έκανε την δουλειά της, καθώς αυτός είναι ο ρόλος της και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, οσο ο Δήμος δεν αλλάζει τίποτα στο καθεστώς στάθμευσης στην πόλη!

-Ο ισχυρισμός,του συντάκτη της απάντησης, ότι τα πρόστιμα αφορούν «ελάχιστους από τους 500 επισκέπτες που παρακολούθησαν την παράσταση»,δυστυχώς,δείχνει αδυναμία κατανόησης της διάστασης του προβλήματος από τους αρμόδιους,και αυτό είναι επικίνδυνο!

-Η απαξιωτική αναφορά στο κείμενο της απάντησης για «πολίτες που υπηρετούσαν( υπηρέτησαν εννοεί) τα κοινά,να διεκδικούν ιδιαίτερη μεταχείριση»,συκοφαντεί και προσβάλει εμένα προσωπικά,καθώς τίποτα τέτοιο δεν προκύπτει από κανένα σημείο της επιστολής μου το θεωρώ για αυτό αυθαίρετο,ανυπόστατο,ύπουλο,αποπροσανατολιστικό και λασπολογικό,καθώς τα δείγματα γραφής τα δίνει ο καθένας μας με την προσωπική του διαδρομή στον τόπο του.

Το ήθος και η αξιοπρέπεια,είναι αδιαπραγμάτευτα, για όσους ασχολούνται με τα κοινά,και οι παροικούντες «γνωρίζουν».

-Τέλος η διάθεση του Δήμου για «εξέταση της πρότασης»(που αν δεν είναι προσχηματική θα φανεί στο επόμενο διάστημα),ανοίγει,έστω και αργά,μια χαραμάδα ελπίδας,ότι κάτι μπορεί να γίνει, κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί δείχνει ότι τα…νερά κάπως ταρακουνήθηκαν!