“Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΣ: “ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ”

Με σύνθημα την πολύ δουλειά για την επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο, ο νικητής των εκλογών στο ΕΒΕ Νίκος Σαρρής ευχαριστεί μέσα από συνέντευξή του στο ράδιοΛόγος, όλο τον κόσμο που τον ανάδειξε ως πρώτο συνδυασμό, λέγοντας πως το ΕΒΕ το περιμένει μια πολύ δύσκολη ημέρα γιατί τα προβλήματα είναι πολλά. Επίσης, τόνισε πως το πρόγραμμά του θα υλοποιηθεί στο ακέραιο.

Αναλυτικότερα, στο νικηφόρο του μήνυμα προς τους επιχειρηματίες ο Νίκος Σαρρής, μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα τόνισε πως έγινε ένας όμορφος αγώνας , και η  επικράτησή του με αυτοδυναμία πέρασε τα κατάλληλα μηνύματα. “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου αλλά και των υπολοίπων συνδυασμών. Όλοι προσπάθησαν να δώσουν στον κόσμο το τι είναι το Επιμελητήριο και τι πρέπει να γίνει. ο κόσμος το άκουσε και εμείς προσπαθήσαμε μέσα από όλες μας τις δράσεις και επαφές, αρχικά, να φέρουμε τον επιχειρηματικό κόσμο να ψηφίσει και κατά δεύτερον να αποφασίσει για τη διοίκηση”.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα, ο ίδιος κληθείς να σχολιάσει ποιος ο στόχος του, δεν μπορεί παρά να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον εξέλεξε στο τιμόνι του ΕΒΕ, αλλά και το προσωπικό του Επιμελητηρίου για τον αγώνα που έκαναν, όπως και τα ΜΜΕ που ενημέρωσαν τον κόσμο για το τι είναι το επιμελητήριο. Με βάση το Νόμο πρέπει να γίνουν διεργασίες μέσα σε 15 ημέρες για την εκλογή νέας διοίκησης. “Έχουμε το χρόνο. Το σύνθημά μας είναι πως έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε μπροστά μας. Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε ότι το πρόγραμμά του θα υλοποιηθεί στο ακέραιο, από σήμερα κιόλας, ξεκινώντας τον αγώνα για ένα καλύτερο επιμελητήριο. Ένα από τα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει, όπως είπε, είναι η τακτοποίηση του Εκθεσιακού Κέντρου και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι. , ώστε να λυθούν οι εκκρεμότητες και οι οφειλές στον φορέα.

Δείτε αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα στις εκλογές:

APOTELESMA_TELIKA

Σύγχρονο Επιμελητήριο: Ευχαριστήριο Μήνυμα

Ακολουθεί γραπτή δήλωση του Νίκου Σαρρή:

“Αγαπητές, Αγαπητοί Επιχειρηματίες,

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «σύγχρονο Επιμελητήριο» θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη εκλογική νίκη που μας επιφυλάξατε και την αυτοδυναμία που μας δώσατε με ποσοστό 52,38% στην κατανομή των εδρών, 11 συνολικά. Ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Κοζάνης έκανε μία ξεκάθαρη επιλογή. Η νίκη αυτή πρωτίστως ανήκει σε εσάς διότι πιστέψατε στο όραμά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως αξίζει και σε όσους δεν καταφέραμε να πείσουμε για τις προθέσεις μας αλλά ενδυνάμωσαν με την ψήφο τους τον επιμελητηριακό θεσμό, αναμένοντας από εμάς έργα κι όχι λόγια. Οι υποδείξεις και παρατηρήσεις τους θα αποτελούν για εμάς σταθερά σημεία στην πορεία μας για ένα πραγματικά σύγχρονο Επιμελητήριο.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για τη στάση που τήρησαν καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο αναδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των επιχειρήσεων τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με συνεργασία και συναίνεση. Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια δύσκολα και μόνο με τη συνεργασία θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες.

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού οι οποίοι πίστεψαν στο όραμά μου και αγωνίστηκαν γι’ αυτό. Οι φιλίες που σμιλεύτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο αποτελούν για εμένα το μεγαλύτερο κέρδος όλης της διαδικασίας διότι χτίστηκαν σε στέρεες βάσεις για να αντέξουν στο χρόνο. Η δέσμευσή μου για κοινή πορεία ισχύει στο ακέραιο.

Από αύριο κιόλας ο χρόνος θα μετράει αντίθετα. Ούτε λεπτό δεν πρέπει να χαθεί από τον χρόνο που έχουμε για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας. Στο τέλος της τετραετίας θα κριθούμε συνολικά για το έργο μας. Με τη δική σας στήριξη θα κάνουμε πράξη το όραμά μας αλλά πάνω από όλα θα αποκαταστήσουμε το Επιμελητήριο στα μάτια όλων. Το έχει ανάγκη ο θεσμός αλλά το έχουν ανάγκη και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες.  Ξέρω πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Αλλά ξέρω επίσης πως έχουμε όρεξη για δουλειά και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Νίκος Σαρρής”

 

σημείωση: τα αποτελέσματα όπως ανακοινώθηκαν από το Επιμελητήριο:

APOTELESMATA


Β.Σ.