Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκμισθώνει το Ξενία Κοζάνης για 35 χρόνια με τιμή εκκίνησης τις 36.000 ευρώ αντί τις 40.00 ευρώ του προηγούμενου διαγωνισμού με δυνατότητα καταβολής του ποσού με δόσεις. Χρόνος έναρξης των φακέλων δικαιολογητικών είναι η 28η Μαρτίου και χρόνος λήξης η 5η Μαΐου ως τις 13:00.

Πρόκειται για προκήρυξη της διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου ως έχει, με σκοπό την ανάπτυξη τουριστικής μονάδας. Ο ανάδοχος θα αναλάβει τις δαπάνες για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του ακινήτου με βάση την ήδη πραγματοποιθείσα δόμηση. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τριάντα πέντε (35 έτη) από την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, με δυνατότητα παράτασης για δεκαπέντε (15) επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών.

Το ακίνητο βρίσκεται στο Λόφο Μεταμορφώσεως Σωτήρως, επί της οδού Μεταμορφώσεως, εντός του Ο.Τ. 693 του Δήμου Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το οικόπεδο έχει έκταση 5.046,47τ.μ με κτίριο συνολικής επιφανείας 2.506,35τ.μ. που λειτουργούσε ως ξενοδοχείο δυναμικότητας 66 κλινών.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Παράταση ως τις 30 Ιουνίου για την εκμίσθωση του Ξενία Κοζάνης