Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου αναγνώστηκε η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκηση Ηπείρου -Δυτικής Μακεδονίας απόρριψης της προσφυγή του Ανδρέα Κορδίστα κατά της αριθμ. 123/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου ως απαράδεκτη. Στην εν λόγω απόφαση εγκρίθηκαν οι πίνακες προσωπικού για τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου με τη δήλωση δημοτικών συμβούλων να προσληφτούν οι εργαζόμενοι που δούλευαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο κ. Κορδίστας ανέφερε ότι θα γίνει έφεση με την ευθύνη να ανήκει στην πρόεδρο. «Να μην είστε τόσο υπερόπτες στο εξής. Είμαστε περισσότεροι»

Σας απέρριψαν για 15 λόγους είπε ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Γιώργος Μαγιάγκας .Οι 4 παρατάξεις που εκπροσωπούν το 70% του Βοΐου στείλαμε την απόφαση της προέδρου του Δ.Σ. Βοίου στο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για να μας προστατεύσει από μια απόφαση παραποιημένη, πρόσθεσε ο κ. Καραμπατζιάς. «Καταγγέλλω το Γενικό Γραμματέα . Απαξιώνει τέσσερις παρατάξεις του Δ.Σ. Η απόφαση απορρίπτεται επειδή δεν έχει εκτελεστότητα για τυπικούς λόγους».

Ο δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής απάντησε : «Μην κάνετε άλλα λάθη κυρίως όταν πλήττονται υποδομές. Κρίμα που κάποιοι παρακινήθηκαν και έχασαν τις δουλειές τους .Προσπαθείτε να πείτε ότι διώξαμε αυτούς που τους προσφέραμε 800 ευρώ και έφυγαν. Αυτούς που παραμυθιάσατε;»

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου με τον νέο πίνακα προσωπικού της δομής στον Πεντάλοφο