ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Νέος Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αναδείχθηκε ο Στέργιος Γκανάτσιος στην δεύτερη  επαναληπτική διαδικασία στην οποία δεν υπήρχε αντίπαλος, αφού ο δεύτερος σε ψήφους Σεραφείμ Σαββίδης απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Με βάση τον κανονισμό των εκλογών στο ΤΕΙ η διαδικασία συνεχίστηκε  κανονικά με έναν και μόνο υποψήφιο, τον κ. Γκανάτσιο, που τον ψήφισε από το σύνολο των 106 τους 83 και τα υπόλοιπα άκυρα, λευκά. Ο ίδιος μιλώντας στον “Π.Λ.” έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Στην παρούσα φάση δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με στήριξαν και υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες που είχαν όταν με ψήφισαν”.

Θυμίζουμε ότι χθες εξελέγησαν οι τέσσερις νέοι  αντιπρυτάνεις: Νίκος Σαριαννίδης, Στέργιος Μαρόπουλος, Γεωργία Χαριτούδη και Γιάννης Παπαδόπουλος.  Ο νέος Πρύτανης αναλαμβάνει θητεία από την  1η  Δεκεμβρίου.

 

Η δήλωση του Σεραφείμ Σαββίδη

” Στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2017 κανένας υποψήφιος δε συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων ώστε να εκλεγεί Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έτσι η διαδικασία συνεχίζεται την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον του Ιδρύματος και των συναδέλφων μου, και ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι εξελίξεις απαιτούν την ενότητα όλων μας, αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τη διεκδίκηση του αξιώματος του Πρύτανη.

 Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

Σεραφείμ Σαββίδης”

 

Β.Σ.