Την Τρίτη 09/08/2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε στην Αθήνα, οπού και συνεχάρην προσωπικά τον νέο Πρόεδρο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, κ. Σημανδράκο Ευάγγελο, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Είναι αισιόδοξο το γεγονός πως ένας συντοπίτης μας αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., όντας απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής, με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των Γεωπονικών Επιστημών.

Ο κ. Σημανδράκος θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εφαρμογή του πλαισίου της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2023-2027. Ευελπιστούμε, με τη συμβολή και την συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, να οδηγηθούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δόθηκε στην επαναλειτουργία του Υποκαταστήματος Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Γρεβενών, ώστε οι αγρότες μας να έχουν την δυνατότητα άμεσης και προσωπικής επικοινωνίας με τους ελεγκτικούς φορείς, σε θέματα βασικών και λοιπών ενισχύσεων, καθώς και επιδοτήσεων που εγκρίνει ο Οργανισμός.