Θετικά ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος για την ΑΕΠ Κοζάνης. Η ομάδα μας έβγαλε επιτέλους έναν αγωνιστικό τσαμπουκά, μέσα σε μια πολύ πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Βόλου και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, με έναν τρελό αέρα, που μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήταν, η ΑΕΠ Κοζάνης πάλεψε και δείχνει πια, μετά τις προσθήκες έμπειρων παικτών, πιο αποφασισμένη.

Η ομάδα μας κινδύνευσε δυο τρεις φορές από δικά της, αβίαστα λάθη που δεν θα πρέπει να επαναλαμβάνονται, ενώ θα μπορούσε να φύγει και με το τρίποντο αν οι επιθετικοί της ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι.

Κερδίζει όλο και περισσότερο αυτοπεποίθηση ο νεαρός μας τερματοφύλακας, βρήκε τη θέση του στα χαφ ο Φρεντ που δίνει ατέλειωτες μάχες, προσαρμόζεται όλο και περισσότερο ο Λόπεζ που αναδεικνύεται σε μαχητή, υστερούν όμως…παρατεταμένα βασικά μας στελέχη που δεν βοηθούν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Η ΑΕΠ Κοζάνης παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζεται νίκες για να βρέθει εκεί που πραγματικά θα έπρεπε να βρίσκεται.

Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της κόντρα στο μαχητικότατο ΠΑΟ Κρηστώνης.