ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ  ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ MULTI T.K.D.  EUROPIAN GAMES 2023  SARAGEVO-BOSNIA .

Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε ο αθλητής του συλλόγου Γιώργος Νιόπλιας του Χρήστου , από το διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διεξήχθη στο Σαράγεβο της Βοσνίας υπό την αιγίδα τής Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Μετά από 3 αγώνες με αθλητές από Βοσνία , Σερβία ,Γαλλία κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του 1, 64 cm παίδων και στις λεπτομέρειες χάθηκε το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα διεξαχθεί στις 19 με 22 Οκτωβρίου του 2023.

Ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος που συνόδευσε και καθοδήγησε τον αθλητή του συλλόγου μας , αισθάνεται ευχαριστημένος από την απόδοση του αθλητή μας , σε μια ανταγωνιστική διοργάνωση με την συμμετοχή πολλών αθλητών από χώρες της Ευρώπης , αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο αθλητής μας ουσιαστικά συμμετάσχει σε επίσημες διοργανώσεις περίπου δύο χρόνια.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει τον Γιώργο για την συμμετοχή την απόδοση και την κατάκτηση του μεταλλίου σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση .
Αισιόδοξο δείγμα για τα επόμενα χρόνια η απόδοση του .