Αναχωρεί αύριο Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 ο αθλητής του συλλόγου μας Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ , Απόστολος Τεληκωστόγλου, ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας , για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του ολυμπιακού αγωνίσματος Ταεκβοντό .

Σχεδόν 1000 αθλητές από 144 χώρες θα λάβουν μέρος στην μεγαλύτερη γιορτή του Ταεκβοντό για το 2023 με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του πλανήτη. 16 κατηγορίες βάρους , 8 Ανδρών ,8 Γυναικών εκ των οποίων οι 8 από τις 16 αποτελούν και Ολυμπιακές κατηγορίες ,ανεβάζοντας στα ύψη τον ανταγωνισμό .

Ο αθλητής μας θα συμμετάσχει στην διοργάνωση, στην ολυμπιακή κατηγορία βάρους των – 80 kg , έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία του Εθνικού μας συγκροτήματος σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό Ράνκινκ. Στο ταμπλό της διοργάνωσης θα βρίσκεται στην θέση Νο 6.

Έπειτα από μια μακροχρόνια προετοιμασία που επιμελήθηκε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος , σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και με την συμμετοχή του σε βαθμολογούμενα τουρνουά ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας βελτιώνοντας συνεχώς την βαθμολογία του , ο Απόστολος θα διεκδικήσει με αξιώσεις για 4η φορά τον Παγκόσμιο τίτλο.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ,οι προπονητές, η Επιστημονική ομάδα υποστήριξής του, εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στον Απόστολο καθώς και σε όλους τους Έλληνες αθλητές και προπονητές που θα βρεθούν στο Μπακού . Επίσης ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την υποστήριξη που προσέφερε στον τρεις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή , μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ