Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών η νεολαία του ΚΚΕ Κοζάνης διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο “Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις” στην κεντρική πλατεία το απόγευμα της Τετάρτης θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για την καταστροφική χρήση των ουσιών αυτών. Δραστηριότητες όπως quiz και ένα escape room αλλά και ομίλια με τις θέσεις του κόμματος περιελάμβανε η εκδήλωση.

Την εναντίωση του ΚΚΕ και της νεολαίας του σε όλα τα ναρκωτικά αλλά και στην πολιτική των κυβερνήσεων που θέλουν να τα νομιμοποιήσουν δήλωσε ο κ. Ρίμπας Γιώργος, γραμματέας του τομεακού συμβουλίου της ΚΝΕ. Σημείωσε πως είναι λάθος οι νέοι να καταφεύγουν στα ναρκωτικά λόγω του αδιεξόδου που τους προκαλεί η κοινωνία και πως η ΚΝΕ “πηγαίνει κόντρα σε ό,τι ναρκώνει το μυαλό και βάζει εμπόδιο από το να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας.”

Τις επικίνδυνες αντιλήψεις πάνω στο ζήτημα των ναρκωτικών που επικρατούν και σε πολιτικό επίπεδο σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ κ. Κωνσταντίνος Αντάρας ∙ ενώ υπογράμμισε πως “η στάση εναντίωσης του ΚΚΕ απέναντι στα ναρκωτικά θα πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου στις εκλογές της 7 Μαίου”.

Φ.Μ.