Ο Μάκης Βορίδης, υπουργός Εσωτερικών το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στην Κοζάνη στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης με θέμα την «Αυτοδιοίκηση του Μέλλοντος».

“Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στην Κοζάνη” .Μπορεί να είναι και δείγμα να τελειώσουμε από τις πρώτες εκλογές συνέχισε αναφερόμενος και στην παρουσία του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλου που δείχνει ότι η ΝΔ κινείται ενωμένα.

Αντιμετωπίσαμε την απλή αναλογική συνέχισε και στηρίχτηκαν οι δήμοι με το πρόγραμμα Τρίτσης , αλλά και με τις επιχορηγήσεις μετά τις φυσικές καταστροφές.Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις εκλογές λέγοντας ότι κρίσιμες οι πρώτες εκλογές. “Θα αναμετρηθεί ο κόσμος της αριστεράς με τις δικές μας αξίες” τόνισε αναφέροντας ότι αυτή η κυβέρνηση μηδένισε τις ροές. Όταν ξεκινήσαμε τα νησιά μας βούλιαζαν .Για μας υπάρχουν θαλλάσια σύνορα .Φτιάξαμε φράγμα για τις ροές.Θα μεγαλώσουμε τον φράχτη” πρόσθεσε.

“Στα πανεπιστήμια είπαμε ότι θα σταματήσουμε να είναι κέντρα ανομίας της άκρας αριστεράς.Τα πανεπιστήμιά μας φυλάσονται και διασφαλίζουν την γνώση.Ψηφίζοντας αριστερά ξαναγυρνάνε οι τραμπούκοι της αριστεράς στα πανεπιστήμια”. Η χώρα πρόσθεσε μετά από χρόνια δημιούργησε συμμαχίες, έφτιαξε συμμαχία με την Αμερική και τη Γαλλία, θωράκισε αμυντικά την χώρα και κανείς δεν μπορεί να απειλήσει την εθνική μας κυριαρχία.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Μάκης Βορίδης από Κοζάνη: Η στήριξη της περιοχής θα είναι η συνέχεια της πολιτικής μας- Ο νομοθετικός χρόνος είναι περιορισμένος για αλλαγές στον εκλογικό νόμο