“Είχαμε σήμερα μια εξαιρετικά εποικοδομητική και σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Ιωαννίδη και την Αντιπρόεδρο Βασιλική Διάφα, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέα Δημητριάδη, του μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ Μανώλη Κουτσοσίμου και στελεχών της επιχείρησης.
Αφορμή ήταν η πρόσφατη ανακοίνωση του ΚΕΠΚΑ σχετικά με το ειδικό τέλος 80% επί της αξίας του νερού, που επιβάλλεται για την κατασκευή έργων ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το Δήμο μας.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν αναλυτικά και τεκμηριωμένα όλα τα στοιχεία, που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα ώστε το ΚΕΠΚΑ να έχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, καθώς πιστεύουμε πως η σχετική ανακοίνωση του ΚΕΠΚΑ «αδίκησε» τη ΔΕΥΑΚ, λόγω ελλιπούς ενημέρωσης.
Η τεκμηριωμένη κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη και χρήσιμη για την κοινωνία αρκεί να είναι αποτέλεσμα καλής και πλήρους ενημέρωσης και τεκμηρίωσης, που στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρξε.
Σε κάθε περίπτωση η συνεργασία του Δήμου και των νομικών του προσώπων με το ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας είναι δεδομένη και θεωρώ αυτονόητο, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα με τον Πρόεδρο Βασίλη Ιωαννίδη, η σχέση αυτή να συνεχίσει να βασίζεται στην ειλικρίνεια και στην καλή πρόθεση, προς όφελος των δημοτών – καταναλωτών του Δήμου μας”.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-FACEBOOK