Έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια της συμπολίτευσης του Δήμου Σερβίων –Βελβεντού για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017.Οι επτά σύμβουλοι του Κοσματόπουλου, ακόμα κι αν το σώμα εγκρίνει την επιστροφή του Νίκου Τέτου και Βαγγέλη Χαραλαμπίδη μετά από δικό τους αίτημα, γίνονται μόλις εννιά. Απέχουν δηλαδή κατά πολύ από τους 13 που απαιτούνται για να αποκτήσει ο Δήμος το δικό του προϋπολογισμό.

Παράλληλα ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου των Σερβίων κ.Γιάννης Θύμνιος οργανώνει την Κυριακή με το τέλος της θείας λειτουργίας γενική λαϊκή συνέλευση σερβιωτών. Για να εκφραστεί ο κόσμος, ο οποίος ήδη αρχίζει να ανησυχεί με την επικρατούσα ασταθή κατάσταση και την πιθανή επιτροπεία. Κάτι τέτοιο αυτόματα σημαίνει ότι πέραν του ότι δεν θα εξοφληθούν οι τρίτοι από το δήμο, οι χρωστούντες στο δήμο επίσης οφείλουν να καταβάλουν άμεσα μέσω της ΔΟΥ το χρέος τους.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου κατά πάσα πιθανότητα θα συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού. Μέχρι τότε υπάρχει πολύς ακόμα δρόμος.

Ι.Π.