Το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά όσους φίλους και φίλες συνετέλεσαν στην επιτυχία των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.

 

Συγκεκριμένα από πλευράς Δήμου: την Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης  (Ο.Α.Π.Ν. ) κ. Φανή Φτάκα, την Διευθύντρια κ. Φωτεινή Διάφα, την υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού κ. Γιάννα Βόμβα, την κ. Αντωνία Ζούνη,  την κυρία Νικολέτα Διάφα και τα άλλα στελέχη του Οργανισμού, καθώς επίσης και τον κ. Έμο Σκοντράνι και τα μέλη του συνεργείου του, τον κύριο Βασίλη Βακρατσά και όλους τους άλλους τεχνικούς του Δήμου, που δούλεψαν και πάλι κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Φέτος ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στο Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Γεώργιος Κονταρής, τον φίλο κ. Κώστα Διδασκάλου, και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του και ιδίως στην φίλη κ. Τάσα Λούδα για την προθυμία με την οποία ανέλαβαν την φιλοξενία του Παιδικού  Καρναβαλιού στο σχολείο τους και την ουσιαστική συμβολή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Η συνεργασία μας υπήρξε εξαιρετική! Το ίδιο πετυχημένη όπως πάντα άλλωστε ήταν η συμμετοχή στην ίδια εκδήλωση της φίλης αισθητικού κ.  Έλενας Γώγου.

 

Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Πανδώρα και τον Αρχιμουσικό κ. Νίκο Χρυσοχόου που πάντα δίνουν αυτό το ιδιαίτερο ηχόχρωμα στην Αποκριά μας.

 

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στην ομάδα της ΧΑΝΘ που φιλοξένησε με πολύ αγάπη το Φανό μας στην Πλατεία της και συγκεκριμένα:  τις φίλες και φίλους Αρίστη Τζώνου, Ντίνα Κουκουφίκη, Γιούλη Βροχίδου και Δημήτρη Δόμβρη. Ευχαριστούμε και τη σύζυγό του για τον εξαιρετικό μπουφέ που οργάνωσε.  Ευχαριστούμε επίσης την κ. Ευδοξία Βροχίδου που έκανε στην ΕΤ3 μια τόσο ουσιαστική παρουσίαση  των Αποκριάτικων εθίμων της Κοζάνης και ειδικότερα του Φανού.

 

Στο Λάκκο έπαιξαν ακόμα μια χρονιά τα παιδιά της ορχήστρας Κοζανίτικα Μπέντια και το Σάββατο και την Κυριακή της Αποκριάς και ομόρφυναν το Φανό. Μας συνόδεψαν επίσης στο Φανό στη ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη. Τους ευχαριστούμε τέλος και για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους σε δυο γλέντια του Λάκκου, τη μάζωξη για τη Βασιλόπιτα και τις καθιερωμένες πλέον μεσημεριανές Ρακές του Σαββάτου της Μεγάλης Αποκριάς.

 

Στο Πέρνικ της Βουλγαρίας μας συνόδεψε σχήμα της Πανδώρας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, γεμίζοντας την πόλη με το χαρακτηριστικό ήχο των χάλκινων. Πολλά ευχαριστώ λοιπόν στο Δημήτρη Δάτσιο, τον Θεμιστοκλή Τζάλια, τον Αλέξανδρο Ζγούρο, τον Ισίδωρο Φούκα, τον Παντελή Ζήκο και το Νίκο Παυλίδη. Να ΄στε καλά παιδιά! Μας ξιντρόπιασέτι!

 

Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε και τα σούπερ μάρκετ Γρηγοριάδη και το κρεοπωλείο Ελάφι των κκ Καραούλα & Καρέτσο από τα Γρεβενά, που ακόμη μια φορά μας έκαναν μια γενναιόδωρη προσφορά σε λουκάνικα. Έπιασαν τόπο τους ενημερώνουμε, για να μην ανησυχούν!

 

Ευχαριστούμε επίσης την επιχείρηση Funny Bunny και τον κ. Σίμο Λιμνίδη για την χορηγία του, που μας βοήθησε να βελτιώσουμε τη φιλοξενία που παρείχαμε στους επισκέπτες του Λάκκου.

 

Θερμές ευχαριστίες και την Βιομηχανία Μπισκότων & Ειδών Διατροφής Ε.Ι Παπαδόπουλος Α.Ε. και τους τοπικούς αντιπροσώπους και φίλους Γιώργο Κουτσοσίμο και Ρούλα Ρεπανά για την προσφορά μπισκότων Παπαδοπούλου, καλοδεχούμενα κεράσματα για τα σχολεία που επισκέπτονταν το Στέκι μας αυτές τις μέρες.

 

Ευχαριστούμε επίσης το αρτοποιείο του κυρίου Μπάμπη Ασλανίδη για τα εξαιρετικά κιχιά του, που εξαφανίστηκαν αστραπιαία ως αναμένονταν, καθώς ήταν εμ πεντανόστιμα εμ ζεστά!

 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φίλους Κώστα Γεροκώστα, Ανθή Κωλέτση, Γιώργο Γελαδάρη, Στέφανο Κωτούλα και Κωστή Χόντο που απογείωσαν τις … «συνεδριάσεις» στο Στέκι και συνετέλεσαν τα μέγιστα στην ανύψωση του ηθικού των μελών.

 

Θερμές ευχαριστίες στο West και τον κύριο Θεόφιλο Παπαδόπουλο  που μας προσκάλεσε στην εκπομπή Forum Επικαιρότητας για να μιλήσουμε για την Πανδώρα και την Αποκριά με τιμώμενο πρόσωπο τον Αρχιμουσικό και καλό μας φίλο Πάρη Καραχάλιο.

 

Άμα αστόισάμι κι κάναν, να μας συμπαθάει γιατί μια οι ρακές, μια τα κρασιά ακόμα δεν έβγαλαμι τς απουκράτκις τς φουστανέλις!

 

Άιντι κι τ’ χρον!

 

Με θερμές ευχαριστίες

 

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου

Λάκκος του Μάγγανη