Μάγκικο διπλό πήρε η Κ 19 της Κοζάνης μέσα στον Μακεδονικό Νεάπολης με σκορ 0-1

Διεξήχθη ένα δυνατό παιχνίδι και έπεφταν κυριολεκτικά κορμιά Οι ποδοσφαιριστές όμως του Γιάννη Παρασκευά και του Γιώργου Τσέπουρα ποτισμένοι με ποδοσφαιρικό θράσος δε μάσησαν κι έφυγαν από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Με τη νίκη τους αυτή η Κοζάνη έπιασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο δεύτερο μέρος ο Ραφαηλίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Οικονόμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κοζάνη έπαιζε από το 80′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντούκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Κοζάνη διαμαρτύρεται για ένα ακόμη πέναλτι σε ανατροπή του Ντούκα στο πρώτο ημίχρονο.

55′ 0-1 Ραφαηλίδης (πεν) το πέναλτι κέρδισε ο Οικονόμου

Στο 80′ με δέκα παίκτες η Κοζάνη… άδικη κόκκινη κάρτα στο Ντaούκα.

Μακεδονικός (Γκούντας): Γεωργιάδης, Παναγιωτίδης, Κωνσταντινίδης, Κωτέλης Κ, Μωυσίδης, Κωτέλης Ν, Γρηγοριάδης, Κοροσίδης, Πόντης, Μαρνέρης, Φωτιάδης.
Αναπληρωματικοί: Παρασκευόπουλος, Χατζηγαβριήλ, Ηλιόπουλος, Πασχαλίδης, Μπόγιας, Καλλανίδης, Σακαλής, Παπατέρπου, Μαύρος.

Κ19 Κοζάνη (Παρασκευάς- Τσέπουρας): Σαββίδης, Κουτσοσίμος, Ραφαηλίδης, Καραφυλλίδης, Πατιός, Μηλιδώνης, Κάτανας, Οικονόμου, Ντούκα, Καραφουλιδης, Μποδας.
Αναπληρωματικοί: Μούκας, Ταΐρης, Πάζης, Χατζηγιαννακίδης, Μπόντης, Παππάς, Κούρος, Σερέτης.

Πηγή: matiesstasport.blogspot.com