Το σχόλιο του υποψήφιου δημάρχου Κοζάνης Κυριάκου Μιχαηλίδη για τη συνάντηση που επεδίωξαν οι καθαρίστριες με την Υφυπουργό Μακεδονίας -Θράκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου:

Mόλις είδα το βίντεο με τις καθαρίστριες και τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης από την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το πρωί στο Κοβεντάρειο όταν πήγαν να συναντήσουν την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου για να τις καταθέσουν τα αιτήματά τους. Μου έκανε αλγεινή εντύπωση η στάση του δημάρχου Κοζάνης, την οποία μπορείτε να δείτε και να κρίνετε και εσείς στο βίντεο.

Τους είπε ότι η Υφυπουργός δεν είναι εκεί και έφυγε από το Κοβεντάρειο και πράγματι έτσι ήταν. Όμως, στην επόμενη ερώτηση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Άρη Κουρκούτα για το αν η Υφυπουργός είναι κάπου εκεί κοντά ή αν μπορούν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, η απάντηση του δημάρχου Κοζάνης ήταν άκρως απογοητευτική και απρόσμενη. “Δεν ξέρω, μιλήστε με το γραφείο της, μιλήστε με τους υπεύθυνους”.

Αναρωτιέμαι και αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε, είναι απάντηση αυτή του πρώτου πολίτη του δήμου Κοζάνης απέναντι σε μια ομάδα δημοτών που διεκδικεί τα εργασιακά της δικαιώματα; Δηλαδή ήταν τόσο δύσκολο να τους πει, για παράδειγμα, μισό λεπτό να επικοινωνήσω μαζί της για να δω αν έφυγε από την Κοζάνη και θα σας ενημερώσω. Πριν λίγες μέρες, ήταν εδώ και πάλι η Υπουργός στη βιβλιοθήκη της Κοζάνης και ήταν εμφανής η οικειότητα που είχε μαζί της. Γιατί, τώρα, αυτό το ύφος στους πολίτες, όταν πολύ απλά μπορούσε να της τηλεφωνήσει και να διαπιστώσει αν αναχώρησε από την Κοζάνη; Eιλικρινά λυπάμαι!