ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ DALUZ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Δεκαπέντε και πλέον καλλιτέχνες ποντιακής καταγωγής από την περιοχή μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας απόψε το βράδυ στο κοινό της Κοζάνης μια σπουδαία καλλιτεχνική συναυλία, που στόχο έχει να ανακουφίσει οικονομικά έναν συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και χρειάζεται οικονομική στήριξη!

Ειδικότερα και όπως είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λύσανδρου Ρήγα στο ράδιοΛόγος ο πόντιος Καλλιτέχνης Παναγιώτης Θεοδωρίδης: “Μετά από κάλεσμα και πρωτοβουλία του πόντιου καλλιτέχνη Γιώργου ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ, θα γίνει μια βραδιά από την οποία τα έσοδα θα διατεθούν για να βοηθηθεί ένας συνάνθρωπός μας που το έχει πραγματικά ανάγκη . Ευχόμαστε να μη βρεθεί κανείς άλλο στη θέση του. Σήμερα πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε παρόμοια θέση και θεωρώ πως όσο μπορούμε και όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας , οι άνθρωποι που μπορούν μέσα από την τέχνη και το ταλέντο τους μπορούν να βοηθούν προς αυτό το σκοπό”.

Ειδικότερα, οι κορυφαίοι πόντιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στη μουσική σκηνή DALUZ live συνοδεία εξαίρετων μουσικών . Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και όπως σημειώνει ο κ. Θεοδωρίδης: “Είναι ένα χρέος των ανθρώπων της τέχνης. Οι καλλιτέχνες απέδειξαν και στο παρελθόν την ευαισθησία τους σε τέτοιου είδους ζητήματα, στηρίζοντας με την παρουσία τους πολλές τέτοιες εκδηλώσεις . Βασική προϋπόθεση να ανταποκριθεί ο κόσμος στο κάλεσμά μας, ο κόσμος που πάντοτε επιδεικνύει ευαισθησία. Η πολιτική μας είναι για πολύ χαμηλές τιμές και θεωρώ ότι οι φίλοι που τους αρέσει η ποντιακή συναυλία θα απολαύσουν μια σπουδαία ποντιακή σύμπραξη, με τους καλύτερους καλλιτέχνες του ποντιακού στερεώματος, απολαμβάνοντας μια σπουδαία συναυλία, βγαίνοντας από το σπίτι και βοηθώντας ένας συμπολίτη μας”.

Σε ανάλογες περιπτώσεις οι πόντιοι καλλιτέχνες θα βοηθούν πάντα κάποιον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη, καταλήγει ο ίδιος.

 

info:

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, από τις 10 το βράδυ, με πρωτοβουλία του πόντιου καλλιτέχνη Γιώργου ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ, 15 σπουδαίοι ερμηνευτές και μουσικοί, αφιλοκερδώς, συναντιούνται στη Μουσική Σκηνή DALUZ LIVE (Τέρμα Βελβεντού-ΟΣΕ-ΚΟΖΑΝΗ) με στόχο να δώσουν μια “ανάσα” σε συνάνθρωπο μας, που παλεύει για να ζήσει, που το έχει πραγματικά ανάγκη!

Τραγουδούν: Γιώργος ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ, Αλέξης ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ, Γιώργος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Παναγιώτης ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, Κώστας ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ και Στάθης ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ.

Παίζουν οι μουσικοί: ΛΥΡΑ: Νίκος Κοτταρίδης, Αλέξης Στεφανίδης, Σταύρος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Ιωακειμίδης ΚΛΑΡΙΝΟ: Κυριάκος Παπαδόπουλος ΑΓΓΕΙΟ: Σωτήρης Θεοδωρίδης ΝΤΑΟΥΛΙ: Νίκος Φιλιππίδης ΝΤΡΑΜΣ: Παύλος Ευθυμιάδης ΑΡΜΟΝΙΟ: Γιώτης Ευθυμιάδης

Όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις του καθένα και τις καθεμιάς ξεχωριστά, ας δώσουμε το παρόν, ας βοηθήσουμε… με την ελπίδα και την ευχή κανένας συνάνθρωπος μας να μη βρεθεί σε αυτή τη θέση….

Η τιμή της εισόδου είναι 5€ και η τιμή της φιάλης 60€. Για την ευόδωση του στόχου παρακαλούμε δώστε τις ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ σας στο τηλεφωνο: 6943 43 34 55.
Β.Σ.