Χρήστος Ελευθερίου: Το 2018 γεννήθηκε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τα τοπικά αυτοδιοικητικά μας πράγματα: η δημοτική παράταξη «Γέφυρα στο Μέλλον». Άνθρωποι απλοί, χωρίς πολιτικές ταμπέλες και εμπειρίες, ενώθηκαν με κοινό όραμα την αγάπη για τον τόπο μας.
Σήμερα, 8 χρόνια μετά, η «Γέφυρα στο Μέλλον» έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά της και απέδειξε ότι αυτή η προσπάθεια δεν ήταν μια στιγμή, αλλά μια ζωντανή πορεία. Η μαζική παρουσία των ανθρώπων της έδειξε πως δεν είμαστε απλώς μια παράταξη, αλλά μια μεγάλη οικογένεια που μεγαλώνει, δυναμώνει και συνεχίζει ενωμένη.
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, ενότητα, δημιουργικότητα και πίστη ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και ουσιαστικά έργα για τον τόπο μας και το μέλλον του
Kallinikos Cholevas: Κοπή πίτας “Γέφυρα στο Μέλλον”
Με την ευκαιρία της κοπής πίτας σύσσωμη η Γέφυρα και οι φίλοι ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος κάνοντας ταυτόχρονα έναν απολογισμό για την περασμένη χρονιά ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να γίνουν γνώστες όλων των εξελίξεων και δράσεων της Δημοτικής Αρχής!
Δύσκολη χρονιά το 2025 αλλά κοιτώντας τον απολογισμό της μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει.
Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης & Στρατηγικού Σχεδιασμού παρέθεσα όσα περισσότερα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου αναφορικά με τις αρμοδιότητές του χαρτοφυλακίου που διαχειρίστηκα!
Ευχαριστώ όλους τους φίλους της Γέφυρας για την υπομονή τους,
Ευχαριστώ τους συναδέλφους Αντιδημάρχους για την συνεργασία
Ευχαριστώ το προσωπικό του Δήμου και τους προέδρους των Κοινοτήτων για την συνεργασία
Και τέλος ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Δήμαρχο
Χρήστος Ελευθερίου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ανανεώνοντας για έναν ακόμη χρόνο την θητεία μου ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοίκησης & Στρατηγικού Σχεδιασμού!
Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους!