Τα αγωνιστικά τμήματα της Κ.Ε. Κοζάνης θα συμμετέχουν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στην 1η Ημερίδα Επιδόσεων Χειμερινών Αγώνων Κατηγοριών, που για την περιφέρειά μας θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο ΠΕΑΚΙ Ιωαννίνων.

Η ημερίδα είναι κεκλεισμένων των θυρών και ως εκ τούτου θα απαγορεύεται η είσοδος σε θεατές, ανεξάρτητα αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι, ή αν έχουν βεβαίωση αρνητικού Rapid Test.

Η μετάβαση των αθλητών, προπονητών και συνοδών της ομάδας μας θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου και θα επιστρέψει το βράδυ της ίδιας μέρας. (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την Πέμπτη)

Το κόστος συμμετοχής ανά αθλητή είναι 40,00€ και περιλαμβάνει το οικονομικό παράβολο συμμετοχής της ΚΟΕ, τη διατροφή και τις μετακινήσεις.

Σχετικά με τον προληπτικό έλεγχο covid για τη συμμετοχή στους συγκεκριμένους και μόνο αγώνες ισχύουν τα εξής:

αθλητές έως και 17 ετών *: PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών ή self test παρουσία του υπεύθυνου COVID19 της ομάδας την ημέρα του αγώνα
αθλητές 18 ετών και άνω : PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών

* Το τεστ πριν τους αγώνες προσμετράται στον εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο

**εξαιρούνται από το testing οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη οικονομική τακτοποίηση και την προσκόμιση των πιστοποιητικών covid μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Εκ της Διοίκησης