ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με λαμπάδες και χειροποίητες κατασκευές υποδέχεται τους φίλους του στην Κοζάνη, το “Χαμόγελο του Παιδιού”, στο πλαίσιο του πασχαλινού bazaar που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (στα σπιτάκια που βρίσκονται κάτω απο τα σκαλιά), με στόχο να στηρίξει τις δράσεις και το έργο του.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Ο κόσμος μπορεί να βρει πασχαλινές λαμπάδες και διάφορα είδη του συλλόγου, όπως κούπες και ποτήρια με το λογότυπο, μαγειρικές ποδιές, βραχιολάκια, σχολικά είδη (τετράδια, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής), πετσέτες κ.α. Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Χαμόγελου, στηρίζοντας τις δράσεις του, κύρια εξ αυτών είναι η φιλοξενία παιδιών στους ξενώνες που λειτουργεί ανά την Ελλάδα.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Ωράριο Λειτουργίας: 23.03.2018: 10.00-15.00 & 17.00-21.00
24.03.2018: 9.00-21.00.



Β.Σ.