Όλα ξεκίνησαν μετά από φυσικοθεραπείες που μου έγραψε ο θεράπων γιατρός μου, καθώς τα χρόνια προβλήματά μου στους σπονδύλους μου δημιούργησαν φλεγμονή στο αριστερό μου πόδι.

Στη διάρκεια λοιπόν αυτών των θεραπειών η φυσικοθεραπεύτρια χωρίς να ελέγξει την ένταση του ρεύματος στο μηχάνημα, μου δημιούργησε έγκαυμα τρίτου βαθμού.

Ήταν για μένα η εβδομάδα των Παθών. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, έτρεχαν υγρά , αναγκάστηκα να πάω στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας και μετά σε δερματολόγο στην Κοζάνη, ο οποίος και μου έδωσε κατευθύνσεις δίνοντάς μου αντιβίωση, αλοιφές και επιθέματα. Δυστυχώς η κατάσταση του ποδιού μου χειροτέρευε και άρχιζε να μυρίζει. Τότε γιατρός που συνέστησε το χειρουργείο, το οποίο και έγινε άμεσα σε κατάσταση επείγοντος σε κλινική της Κοζάνης στα μέσα Μαΐου για να καθαριστεί η επιμολυσμένη περιοχή.

Όλο το καλοκαίρι βρέθηκα στην θάλασσα αναμένοντας κάποια βελτίωση. Ακόμα όμως δεν έχουν φύγει τα σημάδια με τη διάγνωση να αναφέρεται σε «μετατραυματική υπερμελάγχρωση». Ο πατέρας μάλιστα της φυσικοθεραπεύτριας είπε στο σύζυγό μου: «Είναι καινούρια επαγγελματίας, άμα δεν κάψει κανέναν, δεν θα μάθει».

«Με έκαψε με ηλεκτρικό μηχάνημα» αναφέρει η καταγγέλλουσα στο prlogos. «Μπορεί να έκανα λάθος που δεν κινήθηκα νομικά, μπορεί και να το κάνω, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να μην συμβεί σε άλλους».

Ιωάννα Παπαδημητρίου