«Θέλω να μάθω τι έπαθε η αδελφή μου. Περιμένουμε να μάθουμε τι θα βγάλει η έρευνα της αστυνομίας» λέει στο newsit.gr η κυρία Αλεξάνδρα, αδερφή της 82χρονης που βρέθηκε θαμμένη το περασμένο Σάββατο, σε γήπεδο της περιοχής του Δενδροχωρίου στην Καστοριά.

«Εγώ είχα να την δω τρία χρόνια γιατί μέναμε σε διαφορετικά χωριά και με τον κορoνοιό δεν μπορούσαμε να βρεθούμε. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και πονεμένος. Έχασε τις δύο κόρες της και έμενε με τον γιο της. Αυτοί οι δύο έμειναν μόνο» λέει στο newsit.gr η αδελφή της γυναίκας, για το θάνατο της οποίας συνελήφθη ο ίδιος της ο γιος. Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή για ψευδή κατάθεση, αφού έπεσε σε αντιφάσεις.

Η αδελφή της, μιλώντας στο newsit.gr λέει ακόμα: «Μάθαμε ότι εξαφανίστηκε και τώρα ότι βρήκαν τα οστά της. Θέλουμε να μάθουμε γρήγορα τι έγινε και κυρίως ποιος την πέταξε εκεί. Σίγουρα έχει πολύ καιρό που έγινε. Ποιος να ήθελε να της κάνει κακό; Δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Κάποιος άνθρωπος την πέταξε αλλά ποιος να είναι αυτός; Δεν μπορούμε να το αντέξουμε. Δεν της άξιζε τέτοιος θάνατος».