O Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» τον συνάδελφό του και σεφ, Τάσο Αντωνίου για να μαγειρέψουν μαζί δύο υπέροχες συνταγές, με Αρακά και Μήλα Καστοριάς που διεγείρουν όλες τις αισθήσεις.

Υλικά συνταγής για 6 άτομα:

Για τη γέμιση

4 κ.σ. βούτυρο
6 μήλα Καστοριάς
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
1/4 κούπας χυμός πορτοκάλι
1/2 κ.γ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. βανίλια υγρή
1/2 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. αλάτι

Για το κέικ

1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ.γ. αλάτι
1/2 κούπα γάλα
2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι

Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα