Επί θητείας του νυν διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη και τέως διοικητή του Μαμάτσειου ξεκίνησαν οι προσπάθειες για την επάνδρωση στης ΜΕΘ στο Γ.Ν. Κοζάνης .Πέρασαν 15 χρόνια , πέσαμε σε πανδημία , κάνουμε delivery διασωληνωμένων σε άλλα νοσοκομεία, όταν η ΜΕΘ για περιστατικά κορωνοϊού , που λειτουργεί από την Κυριακή στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με διαδικασίες εξπρές μέσα σε μια εβδομάδα!

Η ΜΕΘ, δυναμικότητας 4 κλινών, μετά τις 7ήμερες εργασίες είναι πλέον έτοιμη για τη νοσηλεία ασθενών όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media ο διοικητής του νοσοκομείου Σπύρος Δερδεμέζης.

Διακομίστηκαν ασθενείς από Άρτα και Φλώρινα
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida από τη στιγμή που άνοιξε η Μονάδα, διακομίστηκαν οι δυο πρώτοι ασθενείς από την Άρτα και τη Φλώρινα που ήταν σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε θαλάμους νοσηλεύονται άλλα 13 περιστατικά κορωνοϊού .

Η ανάρτηση του διοικητή του νοσοκομείου
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ενεπλάκησαν σε αυτό το σύνθετο έργο και ειδικότερα, στα στελέχη της ΜΕΘ ,στην Τεχνική Υπηρεσία, στην Νοσηλευτική Υπηρεσία, στις Διοικητικές Υπηρεσίες και σε όλα τα συνεργεία που καθημερινά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό . Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην συμβολή του ΥΥ της ΥΠΕ και της Περιφέρειας Ηπείρου για την συνεισφορά τους σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ,στην στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό και στην τοποθέτηση αρνητικής πίεσης στους χώρους νοσηλείας», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Δερδεμέζης.

Με πληροφορίες από το iefimerida.gr

Πού σκοντάφτει η λειτουργία της ΜΕΘ στο Μαμάτσειο;